Bir transfer kodunu vermemek için kırk takla attınız, kendinizi yaptıklarınızla haklı olmaya çalıştınız. Hizmet Sözleşmesi denen sözleşmeyi Menfaat Sözleşmesi yaptınız kendi açınızdan. Google önebelleğinden yaptınığınız sahtekartlığı kanıtladım sonra Hizmet Sözleşmesi değişebilir dediniz. Ama biz sorunumuzu hallettik Allaha'a çok şükür. Herşey Directi'den olmuyormuş demekki Directi'ye de yazdık cevap gelmedi. Bizim işimiz host domain değil diyorsunuz. Sonra da onlardan kazık atmaya çalışıyorsunuz. Ben domainimi 51 TL ye değil sadece 1 yıllık register parası olan 15 TL ye transfer ettirdim. İnş başka kişiler de sizden host ya da domain alıp aynı duruma düşmezler. Arkadaşlar herkes dikkat etsin lütfen. Siz sanıyorsunuz ki panel bende herşey benim elimde. yazıkk diyorum sadece..
Domain transfer konusunda her zaman benim yanımda olan
HostMavi ye ne kadar teşekkür etsem azdır arkadaşlar. Benim arzum üzerine kendilerininde domain satmasına rağmen bir kuruş bile fazlasını ödemeden dominimi isimtescile aldirtilar.
Maksinternet host domain satma konusunda biraz örnek al bu firmayı. Firma dediğin böyle olur..
Bu firmanın artık adını bile duymak istemiyorum artık.. Benim için bu konu kapanmıştır artık..