dogubex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıl 2003 de Abimi en yakın arkadaşımı öldürdü bu adam bu adamı hiç bir şekilde savunmuyorum..

Aponun sölediklerinin çoğu doğru
İNGİLİZLER 50 YILDIR BU PLANI HAZIRLIYORLAR bu plan bana görede gerçekleşen bir şey herşey güllük gülistanlık giderken gizli bir el burayı doğu güney doğu denilen yeri karıştırıyor
Güneyde Barzanin bir küçük kürdistan kurduğunu bunu fettulah gülen ve erdoğanın destekleriyle yaptığını çoğunuz bilmiyorsunuz..

Apo o kadar insanımızı öldürdü peki biz neden asamıyoruz apoyu hiç sordunuz mu kendinize Apo bize türkiyeye karşı kullanılan en büyük koz
Tayyip Davostaki şovdan sonra doğuda güneydoğuda israilin faliyetlerinin daha hızlandığını biliyormusunuz.
İsrail Türkiyeye göz dağı verdi nasıl verdi gizli servisleri pkk yı öyle bir hale getiririz ki başınıza bela ederiz dediler
bunlar tamamen benim görüşüm Allah tan tek temennim 2009 yılında Ölümlerin olmaması bu kardeşliğe zarar verilmemesi Türkiyemizin ayakta durması dileğiyle Allaha emanet olun

Ağzımı açtırtma benim.Apo denen köpeği neden asamıyoruz biliyor musun? Zamanında

Bu imzayı ben mi attım?.

Bunun hakkı doğuya götürüp meydanda asmaktır.Ses çıkaranıda birlikte asacaksın.