Merhaba; tam sorun nedir, "Günlük Bütçenizi Aştınız" uyarısı alıyorsanız lütfen Adwords destek ekibine bir mesaj göndererek gösterimi yapılmayan kampanya adını ve reklam gurubu adını, reklam kelimelerinizi yazıp gönderirn gün içerisinde sizlere geri dönüş yapacaklarını unutmayınız olumlu yada olumsuz mutlaka geri dönüş yapacaklardır.

Not: eğer kullandığınız hesap bir tütkticaret ve veya pc net veya diğer organizasyonlar araçılığı ile aldıysanız bunu mutlaka belirtiniz.

Cumartesi, Pazar çalışma yapmıyorlar. hafta içi mesaai saatleri arasında geri dönüş yapıyorlar.

e_rdi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba
adwords hesabım 2 gün önceye kadar düzenli çalışıyordu ama dün akşam reklamın durduğunu gördüm hesabımın bakiyesindede hala 50 ytl yi aşkın para var
sanıyorum hesap patladı peki bu durumda yapılabilecek birşey varmı?
Merhaba; Google Reklam Politikalarını' gözden geçirmenizi öneririm, örnek vermem gerekise, Şiddet, Politika,eroin, esrar gibi vs. vb sağlığa veya toplumun zararına olacak aklınıza gelebilecek hertürlü reklamların yayınlanması yasaktır.

imyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adwords ile tam olarak hangi tür sitelerin reklamını veremeyiz ? [Örnek : film izleme veya fragman tanıtım, video sitelerinin reklamını verebilir miyiz ?] Teşekkürler...