TylerDurden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel güzel soruyorsun. sormak da hakkın ama 90k ile cpu sorunu olmadan wp'yi nasıl kullandığını paylaşsan da milleti kıvrandırmasan olmuyor mu? wordpress bölümünde 100 tane başlık var cpu sorunuyla ilgili.
diyorsan ki, "sadece bana sadece bana", o da senin bileceğin iş. tabii o zaman, kaliteli linkin ne olduğunu öğrenmekte de çok zorlanırsın. ben söylemem mesela. ve işin hoş tarafı, benden başka söyleyebilecek en fazla 5 kişi vardır bu forumda.
wp'den cpu şikayeti yapan arkadaşların çoğunun barındığı sunucuda sınır ya %5 yada %10 ayrıca wordpress optimizasyonu anlatmaya kalksam kaç kişi anlıcak yada anlattığımı yarın bir gün ücretli olarak bir dünya adam yapmaya başlıcak he paylaşmıcammı elbetteki hepsini paylaşıcam fakat dediğim gibi kişiye ve kişilere özel... birde lütfen https://www.r10.net/search.php?searchid=7999344 şurdan incelersen 1.136 mesajım var ve bir tane sadece bana dediğim bir msj bul ben terki diyar edicem ben kendi sorunumun cvp bulanı ben olsamda altına çözümü yazarım fakat forumda kalite git gide düşüyo fark ettiysen

CoLee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son olarak şunu soyleyim linkex olayı var Dekan açıklamıştı ***** bi domain alıp bunu o siten için kullanabilir bu sistemi kullanan yaklaşık 1000e yakın siteyle link değişimi yapabilirsin

dediğini araştırıcam teşekkürler