muhsinemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
doğru diyosunda güzel kardeşim olan oldu artık.ben bu saatten sonra ne yapabilirim bunun derdindeyim.scriptimi değiştireli yaklaşık 20 gün oldu.tabi ki google hemen indexlemez ama kendi ftp den olmayan imageleri google görüyor.sadece benim ftp dosyamdan aktardığım resimleri görmüyor.bu konuda diyecek bi sözün bi önerin var mı ?
Backlink alabilirsin faydalı olacak sitelerden. Backlinkler indexlenen sayfaların değrlerini arttırır. Resimler çoğu zaman sayfalardan geç indexleniyor. Webmasters tool kullanıyorsan resimlerin google imageste yayınlamnasına izin verilen işlemi yaptığına emin ol. Bir de sitendeki resimlerden bazılarına baktım alternatif text yani alt tagi eksik. Her resme bir alt tagi ve title tagi ekle ne işe yaradığını yaz. Her resmi önceki scriptinde hangi alt tagi ile kullanılıyorsa o alt tagi ile kullan. Google ne işe yaradığını bilmediği resimleri images arama sonuçlarında gösteremez. Ayrıca aynı resmi farklı alt tagleri ile gördüğünde sadece ilk alt tagi ile indexlediği haline daha çok önem verir.