Tabiki haklısın ama iş yaptıran kişilerinde bu konu hakkında bilgisi olmadığı için hangisinin iyi olduğunu anlatmakta zorluk yaşıyorum kendi adıma konuşuyorum.

Sadece site yapmış olmaktan ziyade hem tasarım olarak göze hoş gelen hemde içinde bir sürü kolaylıklar içeren web sitesi olmasınımı tercih etmeleri yönünde teknik bilgilerle ikna kabiliyeti uyguluyorum.

Örneğin Yaptığım sitelerde kullanıcıların resimlerin piksellerinden ve ftp ile dosya yükleme konusunda haberi olmadığı için gözat yaparak resim yüklemesini sağlayacak yükleme ve resim boyutlandırma özelliğine kadar herşeyi ekliyorum.

Yine SEO ya uygun başlıklar ile siteyi teslim ediyorum. Hosting için en güvenilir firmalardan alan kiralıyoruz. Yada oralardan kiralanmış sunucularımız üzerinde barındırıyoruz siteleri ne olduğu belirsiz ucuz hosting şirketlerine vermiyorum.

Bu detaylarla acemi webmasterlar uğraşmadığı için tabiki ucuz fiyata yapıp teslim ediyorlar. Joomla ile yarım saatte siteyi kurup teslim ediyor.

Ama az olsun öz olsun diyorum ben. İyi iş yapanın değerini bilirler diye kendimizi kandıroyurz bakalım nereye kadar...