Ataberk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba
Ben murat beyin böyle bir firmada olması ve türk olmasından etkilenerek Leaseweb e taşınma kararı aldım , KVM + 10 sunucu ile ilk olarak Leaseweb'le çalışmaya başladım , teknik olarak yeterli donanıma sahip oldugumuz için onlara pek muhtaç olmayacağımızı düşündüm ama bir CD takma işleminin bile 3-5 gün süreceğini hiç düşünemedim . İlk ay bu tarz problemler yaşadım ama arkasından yeni kurulmuş ve hiç bir ayarı yapılmamış boş bir makinda Geteway IP si kullandıgımızı idda ettiler ve yanlış hatırlamıyorsam 299€ Ceza eklediler , ve tüm sunucularımızı 5 gün boyunca kapattılar , bunun ne kadar sıkıntılı bir durum oldugunu sizler düşünün artık , yalvar yakar bir şekilde açtırdık , Problemin hangi makinada oldugunu söyleyin, o makinayı kapatın , o makina üzerinden çözüm üretelim , Neden tüm makinalarımızı kapatıp müşterilerimizi mağdur ediyorsunuz dediğimde , siz ne yaptığınızın farkında değilsiniz herhalde , makinaları size verdiğimize şükredin cevabı almak bile az çok nasıl bir firma oldugunu göstermişti bana . Yani o kadar sıkıntılı durumlar yaşadımki bu firmayla almak isteyenlerinde kulagına küpe olsun diye yazıyorum.
Network Kalitesine diyecek hiç birşeyim yok Allah yukarda! çok kaliteli Network ' a sahipler ama iş network la bitmiyor ne yazık ki , Bu kadar büyük bir datacenter isen ona göre teknik ekibini kurmalısın , yani ben açıkçası üzüldüm Leaseweb adına çünkü , Layeredtech in tahtına oturabilecek tek firma olarak görüyordum ama bir anda gözümden düştü açıkçası ,
Murat beyin şahsiyetine ve yardımseverliğine teşekkür ederim , bu sıkıntılarımda bana yardımcı olmaya çalıştığı için ama ne yazıkki Leaseweb beni hiç tatmin etmedi. Tavsiye etmiyorum.
Merak ettim nereye taşıdınız ? Yada hala devammı ediyorsunuz ?