Tekrar Merhaba;
Tam anlamıyla anlayamadığım bir şekilde yalancı durumuna sokuldum. Çoluk çoçuk denmiş, Bunu diyenlere diğerli çoluk çocuk demiş garip bir şekilde kavga edilmiş.
Öncelikle söylemeliyim ki gerçekten 31 yaşındayım ve işim sadece internet projeleri üzerine. Gelirim %50'sinden fazlasını google adsense sağlıyor. Bu iş üzerine büyük bir ofisim var Yanımda çalışan insanlar var.
Sonuç olarak kimileri gibi eğlence olsun, harçlık çıksın diye bu işlerin içinde değilim. Kaldı ki eğlence ve harçlık için bu işi yapanlara faydalı olmaya çalışıyorum. Lakin bu konuda görüldüğü gibi vaktimi boşa harcamaktan başka bir şey değil. Google'da değişim var dememin hemen ardından saldırılar başladı ve kaynak kaynak diye tutturdular. Bende hemen "kafadan atıyorum" dedim.
Kimileri "- rep" vermiş falan filan. Yahu ben rep'i ne yapayım ey cahil çocuk.
Kimileri de hak vermiş, kulak vermiş söylediklerime iyi niyetleri makaleyi beklemiş durmuşlar. Bu arkadaşlardan çok özür diliyorum. Çünkü konuyla ilgili bir makale yayınlamaktan vazgeçtim.
Çünkü çok bilmiş genç arkadaşlar zaten yalayıp yutmuş bu olayları. Benim anlatacaklarımın size ne faydası olacak ki? Onlar anlatsın kaynaklarını göstere göstere.
Bne tamamen iyi niyetimle; haberdar olduğum değişimleri ve değişimlerin bize nasıl fayda sağlayacağını anlatmak istemiştim. Laf olsun torba dolsun diye gelip buraya birşey yazacak halim yok. Ki kaldı ki hiç vaktim yok. Sizi temin ederim ki yazdığım makale (4-6 saatimi ayrıdım) yerine dinlemeyi, ailemle vakit geçirmeyi, çıkıp fotoğraf çekmeyi vb. tercih etmediğime çok pişmanım. Çünkü çok yoğun çalışıyorum.
Sonuç olarak böylesine önemli bilgilerden böylesine
densiz adamların faydanlanmasına izin vermeyeceğim. Tabi ki sonra ağlayacaksınız paylaşım yok diye. Neden az kazanıyoruz diye.
Bu arada bahsettiğim değişimlerin gerçekleşmeye başladığını farketmişinizdir umarım.
Etki Alanları İçin AdSense özelliğinin eklendiğini fark ettiniz mi adsense panelinize ?
Yazık! Oysaki bundan detaylıca bahsetmiştim makalemde. Sitelerinize nasıl ekleyeceğinizi, Alan adınızı aldığınız yerlere göre yapmanız gereken değişilikler falan filan.
Şuan gelirlerde tam olarak tık başına 0,07 ve üzeri çıkartmak çok mümkün. Buda vardı yazıda.
Eklenecek bir yenilik ile ilgilide bir ipucu vereyim. Siz artık araştırıp
kaynak bulursunuz. Benim gibi kafasından uyduranların makale yazmasını beklemezsiniz. Konuyla ilgili ipucu şudur :
images Kalın sağlıcakla. Bol kazançlar...