Rapit Switch teki unmanaged kavrami kullanici kitlesini zorladigi goruldu ve ssh ve adam gibi bilgisi olmayanlar icin kesinlikle onerilmiyor. Arkadasimla denedik baktik oylee duruyor. neyse 2 £ sonucta .

Eski fikrime geri donuyorum , gerci rapitswitch de cok kaliteli bir firma burada tek derdim bilgisizlik. Ust duzey kullanicilar cok rahat sekilde islerini hallederler ve bu fiyata bu kalite cidden ender bulunur.

Ama arkadasim ben online chat isterim 7/24 . telefonla aradigim zaman musluman anlayisli sempatik , ingilizceside benim gibi yarim yamalak bi indian ciksin diyorsaniz. On numara servis anlayisi , adam gibi hizmet , cidden iyi baglanti hizlari ve cope donmemis makinalar diyorsaniz eukhost.com diyorum baska birsey demiyorum. Ben vps imi orda devam ettiricem

Sitede yazilan butun bilgileri dogru cidden hizmet olarak burda kullanan vardir gozu kapali alabilirsiniz. ve her konudada sonuna kadar destek veriyorlar.

almak isteyen olursa benim affiliate imi kullanarak alirsa sevinirim. Tabiki bunun ustunden tiklamak zorunda degilsiniz

http://www.eukhost.com/whmcs/aff.php?aff=10858