Öncelikle geçmiş olsun dilerim arkadaşım ve eklemeliyimki damdan düşen halden anlar...
Dün gözbebeğimiz gibi bakıp ilgilendiğimiz bir sitemiz akşam saatlerinde google tarafından sebebsiz ve gereksiz bir şekilde katledildi.Yorum yazacak arkadaşlarıma öncelikle söylemeliyimki Traşlanan bir sitenin ne sebeblerle traşlanacağını en az herkes kadar bilen bir arkadaşınızım.
Akabinde kızgın ve içerlemiş bir durumda google'a yeniden değerlendirme talebi gönderdim ama bu sefer alışılagelmiş bir metin yazmadım.Nice emek ve para harcayarak büyüttüğümüz siteleri 3 saniye içerisinde katletmelerinin haklı gerekçelerini bize mutlaka bildirmek zorunda olduklarını aksi takdirde kendilerini emek katili olarak nitelendireceğimi anlattığım ifadeler kullandım.
Gerçekten yeter artık ; gayri ciddi,illegal,çöp tenekesinin dibini andıran sitelere Pr ve hızlı index veren google ,düzgün projelerde yaptığı bazı haksız uygulamalarda en azından açıklama yapmalı ,Diktatörün Teba'sı olmak terimi artık bizi anlatır gibi oldu