yaslam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eminmisin bilmeden konuşmayın lütfen ..
Her firmada domain düştükten sonra 1 ay halen senin alma sansın vardır. Yani normal fiyattan alırsın. Ama isimtescil bunu 1 saat geçse dahi 2 kat fiyatını uygular. Benim isimtescilde 120 den fazla domainim vardı yavas yavas çektim halada kalanları çekmeye devam ediyorum..
Bir çok firma ile çalıştım 1 gün degil 20 - 25 gun sonra dahi domainimi 12 ytlden tekrar aldım. süresi bittikten sonra 1 ay benden başkası alamaz sadece 3 ay sonra başkası reglemeye açılır. İsimtescil süresi bittikten sonra hemen zaten domaini parka çekiyor zaten buradan para kazanıyor yetmezmiş gibi birde üstüne iki kat para alıyor.
Buna lafımız yok serbest piyasa alabilir kendi çalışma şekli budur yazmış yada yazmamıştır. Ama sen göz göre göre kalkıp bunu bile bile oradan domain almaya devam edersen sonra ağladığında kimse birşey diyemez..
Bu yüzden şuan 70 domainin olabilir senin geçtiğin yoldan bizde geçtik isimtescili bende çok övdüm hatta çok kişiye tavsiye ettim ama etmez olaydım. Pişman olursun ama bu yazımı unutma aklına gelsin bana birisi söylemişti diyeceksin..
Hocam iyi okuduysan SANIRIM yazdım. öyle yazmadım. Ben üstteki yazıyı yazarken bile düşündüm merak etme

Bir gün mutlaka benimde başıma çorap örecekler. Ama ne olursa olsun domainleri sıkı sıkı takip etmek lazım.