Mercedes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim anlamadığım olay ben bir dönemde 2 adet fatura ödemesi yapıyorum. resmen sömürüyorlar, aylık sabit 49 tl üçret ödemem gerekirken 60 tl üzerinde fatura ödüyorum bu naısl bir iştir. sırf aylık 29 tl ödememek için, sınırsız aldım. ama sınırsız olan sistemde bile fazlası ile almasını biliyorlar.
Çünkü aylık 29 tl dedikleri 4 tane film izlesem birkaç bişi indirsem 80 90 tl aylık geliyordu bana, ama 49 tl aylık yinede şükür 58 60 tl geliyor bana,
Yeni geçtiysen sınırsıza ilk ay fazla gelir bir önceki ayın kotalı-sınırsız farkıyla birlikte.Aynı durumu yaşadığımdan biliyorum kasım ayı içinde geçmiştim aralık faturasında 49 üstünde geldi ama 2 aydır ocak ve şubat 49 geliyor sorun yok yani.Eğer ekstra bir durum yoksa seninkide diğer aydan itibaren düzene girer.

Ntie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sınırlı internet bağlantısı kullanıyorum.
Yıl Ay Toplam Upload Toplam Download
2009 Ocak 983.823.875 (938,248 MB) 4.287.784.242 (3,993 GB)

Kullanımda bu şekilde. Ve gelen fatura 58,50TL
Bu nasıl oluyor ?
Yıl Ay Toplam Upload Toplam Download
2008 Aralık 1.314.407.978 (1,224 GB) 4.352.791.190 (4,054 GB)

Buda geçen ayın Göstergesi ve gelen ücret 27TL
Sizce neden ?
Valla arkadaşım eğer doğru aktardıysan verilerle faturalar denk düşmüyor caps yollama imkanın var mı bana garip geldi durum :s burdan vermek istemezsen pmde atabilirsin.Birde fatura ayrıntılarında nasıl yansımış değerler onlarıda belirtirsen çözebiliriz belki kafadan eklememişlerdir.Hakikaten yanlışlık varsa hemen ararsın destek hattını incelerler dilekçe vermenizi söyler sanırım diğer faturada indirim olarak yansır eğer kesin olarak hatalıysa fatura.