Dolandıcı dedim ki senin yaptığının tarifi bu. Ben paramı yolladım, sen bana söz verdiğin hizmeti sağlayamadın.
Ben TR sunucudan almak isteseydim gider başkasından alırdım Ben sana 150 tl yi ABD sunucu için ödedim.

Bana verdiğin sözde durmadın. Sorun yaşamazsın dediğin ürün, 15 gün boşunca doğru düzgün olmadı hiç. Defalarca sorunu halletmeni istemem rağmen beceremedin. Bende para iadesi istedim. Çamura yattın ve bende sana DOLANDIRICI sıfatını uygun gördüm.

*********** dedim çünki senin yaptığın bu. Ha beni dolandırdın. Ama benim saflığımdan ama senin uyanıklığından..
Benim amacım başkalarınında canı yanmasın. Ama sen bu uyanıklıkla daha çok kişiye reseller satarsın.
Daha fazlası için forumda kendi nickini yada Dearshell diye bi arama yap bakalık. Hakkında neler yazılmış. Ben yaptım çok şey gördüm ama keşke baştan yapsaydım bu aramayı.
gf8 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
*********** demişsin hakaret etmişsin
herkes parasını yollar hizmetini alır
bugune kadar hiç kimse ben para yolladım ama resel alamadım diğemez
Hsabnda sorun olduğunda biz *********** olmayız
veya kurallara uymadığında *********** olmayız
hesabında sorun oldu ise sana tr den reseller verdik ordan devam et orda baglantı sorunu yok dedik sen kullanmadı isen o senin problemin ben vermem gerekeni verdim ister kullanır ister kullanmazsın had kullanmadın
*********** die konu açmişsin ne alaka paranı alıp reselmi vermedik
ama *********** dediğin içinde resellerin kapatıldı buda normal bişi çünkü yaptığın bir hakaret/aşağılayıcı birşey söz konusu ve sen halen gelip hesabımı kapattı diyorsun
Be Güzel kardeşim Hesabım kapandı derken birde Hesabın neden kapandı onu yazsana
sen ne zannediyorsun konu açacam hesabım geri açılacakmı.?
ne sanıyon konu açacam ben resel satamicammı
ne zannediyorsun konu açtığında beni küçük düşürecenmi.?