15 gün kadar önce dearshell den reseller satın aldım. Bana 3 yldır sorunsuz çalışan bir firmayız ve reseller de sorun yaşamazsınız dedi. Bende sözüne itimat edip 150 tl peşin ödedim.
2. günden itibaren sitelerime girmekte sorun yaşamaya başladım. Kendisine telefon/msn/helpdestek ile sorunu ilettim. Bu sorun 15 gün boyunca sürekli devam etti. Resellerdeki sitelerimde sürekli kesilmeler oldu. Kendisi yok ip banlanması, yok türkiyeden sununcunun bulunduğu ABD ip sine fazla yüklenilme gibi çeşitli salakça bahaneler ile beni oyaladı. ftp programını değiştirmemi, ayarlarını değiştirmemi istedi yaptım. Ama yanlızca ben giremesem tamma diyeceğim, msn den çeşitli illerdeki arkadaşlarımda giremediler.
Defalarca kendisine, ben sennile çalışmak istemiyorum, lütfen paramı geri iade et dememe rağmen, bunu yapmadı. Hizmet sözleşmesinde "Alınan hizmetten herhangi bir sebeple memnun kalınmaması halinde DeArSheLL.NET bu hizmet için herhangi bir geri ödeme yapmayı taahhüt etmez. " yazmış. Ortada sözü edilen, alınmış bir hizmet yok. Bana hizmetini gereği gibi yapmış olsa, satın aldığım ürün vaadedildiği gibi olsa ve ben paramı istesem o zaman haklı. Ancak bana söz verdiği hizmeti sunmadı.
Buraya yazdıktan sonra bu kişinin bana geri ödeme yapmasını ummuyorum. Sadakam olsun. Kendisinede söyledim pm ile, "ÖNEMLİ OLAN İTİBARDIR, PARANIN PULUN ÖNEMİ YOKTUR, İTİBARIN YOKSA GERİSİ HAVA CİVA.."
diyorum ve artık dearshell sayfasını kapatıyorum.