Merhaba,işletim sistemi hatası söylediğiniz hata neydi?Windows Sistem geri yüklemeyi biliyorsunuzdur.(Bilgisayarın ilk kurulum ayarlarına geri dönecektir.)Xp normal açılsaydı bunu yapabilirdik ancak bu durumda bu işlemi PC'nin başlat düğmesine bastıktan bir süre sonra(Windows Xp Bilgisi gelmeden önce) sürekli F5 tuşuna sürekli basarak yeni pencereden Güvenli Kipe girin.Daha sonra çıkan dos penceresinin boş bir satırına "%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe" yazmanız durumunda Sistem geri Yükleme açılacaktır.Sisteminizi bu şekilde kurtarabilirsiniz.(Kurulumsuz)
Bilgileri de kurtarmak istiyorsanız Kurtarma CD veya DVD'nizin olması gerekmektedir.(Kurtarma CD'si: Cd'den çalışan Windows olarak düşünebilirsiniz.(Bir kaç çeşidi daha mevxut ancak en temeli).Kurtarma CD'niz mevcutsa içerisindeki bilgileri de kurtarabilirsiniz.Ancak mevcut değilse elinizdeki XP SP2 CD si ve BartPE ne ihtiyacınız var.(BartPE ile CD veya DVD de çalışan Xp imajını oluşturyoruz.Bunun adım adım yapımı burada anlatılmış)).

Kolay Gelsin

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba,
casper nirvana notebook'da yüklü olan vistayı xp ile sildim ve sistem kurulumu yapacaktım tüm dosyaları yukledikten sonra kuruluma geçerken işletim sistemi hatası dedi. bende tekrardan başlatıp tekrardan kurlum yapmak için işlemleri sırasıyla uyguladım. şimdi de sadece açılışta çıkan casper yazısında kalıyor başka birşey yapmıyor acil yardımızı bekliyorum...