Ve başladım.
4 gündür gidip gelmekteyim.
İzlenimlerimi ve düşüncelerimi size aktarayım.
Öncelikle gittiğim sınıf 15 kişilikti, ve çok rahat bir sınıf ortamı bulunmakta, yani herkes kendi işine bakıyor ( yani ben öyle yapıyorum) tabi bazıları derste konuşmalar vs. yapmakta fakat 1 yeri bile kaçırınca olduğu gibi gidiyor o yuzden bütün kafanızı oraya yönlendirmek zorundasınız.
Eğitmen olayına değineyim.
Hani demişler ya anlamıyorlar.
Benim şansımamı artık bilmiyorum ama bu işte en iyilerden birisi öğretmekte bize bu işi.
Yani referanslarını anlattı inanın bu adam bunları nasıl yapmış dersiniz yani öyle mezun olmuş şık diye almamışlar bilge adama

Birçok büyük firmada, dergi yöneticiliğinde vs. çalışmış harika kariyeri olan birisi.
Bu ilk 5 günde İllustrator'e başladık.Soldaki tabloda bulunan imgeleri kullanımları, ne işe yaradıklarını öğrendık.Öğrendikçe şaşırdım, hani hibirşey göründüğü kadar işe yaramaz değilmiş ne kadar güzelmiş dedim içimden, ulan neler varmış ben bilmiyormuşum dedim.
Mac 'lerle çalışıyoruz.
Bir yandan büyük bir sevgi bir yandanda inanılmaz bir uyuz oldum.
Öncelikle windows Macintosh un yanında halt etmiş, harika bir sistem ne kasa ne birşey var, donma denen şey yok( ben 1 kere dondurabilmeyi başardım, onuda 1 milyon noktayla becerdim) efektler çok iyi o kadar çok artı yönü varki saymakla bitmez, şöyleki 4 tane ayrı hesabı tek tuşla geçebiliyorsunuz.Ama tabiki hiçbir şeyi açamıyorsunuz, uyumlu olmuyor arada dosya atarken çok sorun çıkarıyor vs.
Hocalara herşeyi rahatlıkla sorabiliyorsunuz ilgileniyorlar geçiştirmiyorlar.
Tabi beni zorluyor biraz.Sabah 6,30 da çıkıyorum okul 12:30 da okuldan çıkıp bilge adam 2 den 6 ya kadar eve gelene kadar 7:30 o saatten sonrada insanın hali kalmıyor, direkt uyuyakalıyor yorgunluktan, ama onada yavaş yavaş alışıyorum

Merak etiğiniz herhangi bir soru varsa sorabilirsiniz