sarp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende konuyu açtığınız ilk andan beri makalenizi merakla ve yorumsuz olarak bekleyenlerdenim.
Haklı yönlerinizin olduğunu kabul ederek ; Yazdığınız sitem dolu son makalenizi okuduğumda biraz hayal kırıklığı yaşadığımı söylemek zorundayım.-rep veren r10 kullanıcılarını yada +rep veren kullanıcıları herhangi bir şekilde yargılamam yada onaylamam söz konusu olamaz ama pire'ye kızarak yorganı yakmanızı gerçekten anlamış değilim. Ben siz olsaydım kaynak niteliğinde öyle bir makale yayınlardımki,size yersiz suçlama ve yorum yazanlar utançlarından kıpkırmızı olurlar ve benim gibi makalenizi merakla bekleyen insanlarda paylaşım ve bilgileriniz karşısında ceketimizi iliklerdik.
İyi niyetli bilgi paylaşımı yapma isteğinizi gerçekten saygıyla karşılıyorum ve tebrik ediyorum ,bunun deyim yerindeyse kursağınızda bırakıldığıda aşikar .
Yoğun olarak stres altında çalışan insanların sinirlerine hakim olması çok zordur. Bu yüzden arkadaşa yayınlamaması hak veriyorum. Ama rahatlayınca tekrar yayınlayacağına eminim.

Şundanda adım gibi eminim bende adsense üzerinden Aylık baya rakam elde ediyorum bir öğretmenin maaşından fazla aldığım oluyor ve her daim adsenseyi takip ediyorum notlar tutuyorum. Gerçekten bu ara adsensede baya değişim var.

Örneği ise:

Güncel içerikli (forum oyun televizyon vs özgün olsun olmasın kalitesizdir gözümde) sitelerim eskiden tık başı 0,04 veriyorken 0,01 vermeye başladı

Kaliteli içerikli sitelerim (sağlık, borsa vs) Tık başı 0,1 veriyorken 0,2 üstü vermeye başladı