Selamlar arkadaşlar demin yaşadıgım bi olay anlatayım ;
Geçen sene bu gün isim tescilden domain almıştım..süresinin dolmasına az zaman kala mail gelir diye tahmin ediyordum ancak mail felan gelmedi..dün yani 19.02.2009 da domainin süresi dolmuş..domaini geri al a tıklıyorum 30.01 YTL Yazıyor... Normal uzatma 16.00 YTL..!! yazık ya..valla yazık yani koskaca isim tescil 15 YTL için böyle bişi yapıyorsa..150 YTL vereyim..
Alıntı
sn. müşterimiz havale ücreti her bankada değişir ve bankanın işlem için aldıgı tutardır.bu ücretin alınıp alınmaması biizm problemimiz değiildir.suan kred,ni,zde 1 ytl vardır.buna ragmen eksik ödemeniz oluşmaktadır.1,44 ytl yatırmanız gerekmektedir.fazla ödeme yaparsanız da kredinize aktarılacaktır.eksik ödemeli siaprişler aktiflenmemektedir.lütfen yatırıp bilgi veriniz.
Cevabım : Ya bana domainizin süresi dolucak diye mail gelmiyor.. üstelik uzatma bedeli 16 YTL Den 30.44 YTL Oluyor. 31 YTL Yatırıyorum..halen bana 1 YTL Nin Lafını yapıyorsunuz..!!!!!! Millletin kos koca isim tescil dedigi böyle yapıyorsa ben hiç bir şey demiyorum.!
Yazık ya yemin ediyorum yazık ya..!! ben isim tescil i şirket olarak görüyordum artık gözümde seyyar satıcı kadar değeri kalmadı..!!