Ben buradan değil demedimki, buradan tabiki. O yüzden buradan satış yapıyoruz biz. Ben kendi satışım üzerine sana ne önerisi yapıcam ? Git böle böle yapmı diyeceğim? Bu arada ilgimide şu çekti. Burada bir çelişki yokmu ali bey demişsinizki sunucular yurt dışı o reseller paketlerinde ?

E neden o zaman sitede resellerin ortak özelliklerinde Lokasyon : Yurt içi | İstanbul / Mars yazıyor ? TR lokasyonda Reseller diye yoksa yurt dışı lokasyonmu satıyorsunuz ?

Senin o zamanındaki VPS'lerle ev geçirdiğin zaman o zamanda kaldı. Kısacası geçmişse mazi.. Benim uslubumu beğenmiyorsanız Ali bey usluplu hesaplarını merak ettiğiniz yakın çevreniz ile muhattap olunuz. Kimse size gelinde bu konu altında yorumlarınızı yapın diye yalvarmadı. Benim satışlarım seni, ne sevindirsin nede üzsün. Hesaplarla ilgileniceksen neyden nereye sattılmış ne yapılmış diye yakın arkadaşlarına sor öğren. Bizim muhasebecimiz var zaten, 1 taneye daha ihtiyaç yok.

Kibirde bir saygısızlıktır bununda bilincindesindir umarım, bana ders vermeden önce kendi tavırlarını bir sorgula.

( Son olarak burası forum'dur forum kalacaktır. anlamını bilmeyen üyeler google.com yeni hizmete girmiş olup bir tık uzağınızdadır. )

Bu cümlenlede bütün herkezi aydınlattığın için teşekkür ederiz. Sayende herkez öğrenmiş oldu. Bu arada traşla falan çok ilgileniyorsun sanırım Ali Desidero .

Hadi kibirli şirin tavsiyelerin için teşekkürler, hayırlı sabahlar.