Zarar yaptığımız işi devam ettirmeyecek kadar bilinçliyiz. Zarar söz konusu olmayıp aksine kazancıda cebimizde tutmuyor yatırıma çeviriyoruz. Oradaki sunucu sayısını sölememin nedeni aklınızdan çıkarmış olduğunuz basit hesabı biraz olsun rahat çözümleyebilin diye. Sizin 2 sunucunuzun ne kadar bizden fazla hat trafik yediği , ne kadar hat kullandığı bizi hiçmi hiç ilgilendirmez ve umrumda olmaz. Benim müşterim hattı kullanmıyorsa seninki kullanıyorsa problem bunun neresinde ? Ben VPS'den yada başka birşeyden zarar ettiğim için yurt dışı hizmetini yapıp oradan kar ettiğimi yazmadım. Farkındaysan yaptığımız tüm işleri söledik. Yani sana bizim konumuzda kendimiz hakkında bilgilendirme yaptık ufak kısmından. Hat 10 Mbit, bunun dışında merak ettiğin ne varsa gel sor söleyim. Neyle bölüyoruz neresinde ne var nasılmış. Milleti bilinçlendirmek istiyorsan açarsın dediğim gibi bir bölüm yazarsın dediklerini takan varsa zaten bilinçlenir. Amacın bilinçlendirmek olan adam gelirde burada şov yaparcasına edebiyat yapmaz. R10'daki rakamlara bakaraktan hesap kitap işine girmeyin derim. Evdeki hesap çarşıya uymaz ali bey, daha fazlada durum açıklaması yapacak yada bilinçlendirme yapacaksanız kendinize ait açın bir VPS konusu devam edin.