Ben size demedim ki. Hatta şu dediğiniz ticaretinizin yanlış olduğunu gösterir. Örneğin ben yurtdışı sunucu satıyorum diye vps hizmetinden zarar etcek değilim.Hesabı daha da kolaylaştırabiliriz. Sunucu sayınız 10 tane olsun farketmez Kullandıgınız hat , verdiğiniz hat ? Trafiği gerçekten oturup konuşalım. Malesef aynı hattı almıyoruz Osman bey göstersin bizim 2 sunucu örneğin sizin 5 sunucuya bedel kullanabiliyor.

Yani zarar yaptığınız işin anlamı yok. Başka bir hizmet sattığınız bir anlama gelmiyor. Yani ben araba ve ev satıyorum diyelim. Ev satıyorum güzelce sonra araba satmaya da başladım ama 20milyarlık aracı neden 10 milyar satayım üstelik bana gelişi 16 milyarken ? gibi. Araba satıyorsum ondan da kar edeceğim.

Az evvel dediğiniz sunucu sayısı bana biraz cevap gibi olmuş ama tam tersi farkında değilsiniz Örneğin 5 değil 10 sunucunuz olsun. Bunlara aldığınız hat ne kadar toplam mbit olarak ? İş o zaman daha da zararına gidiyor. Ne kadar çok sunucu , o kadar çok hat , eğer kullanacaksa harbi müşteri. Ki kullanır zaten 250gb trafik birşey değil. 10Mbit güzelce yeter de trafik taşar bile

Bunları ben satış konusu altında yazıyorum çünkü satışla alakalı. Ayrı bir konu açsam kimse bu kampanyaları otu suyu yazmayacak oraya. Satışınızın etkilendiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Üzerine basa basa dediğim henüz sizi tam tanımıyorum yani ticari güveniniz, politikanız sağlamdır ben yargılayamam zaten haddim değil. Buralara yazdıkça herkes bilinçlenecek.