Harun bey ben kişisel yorum getirmiyorum dikkatinizi çekerim.
Ben olayı direk anlatıyorum.
Sadece izah ediyorum.
Yollayan yollar, biz zorla yollamayın demiyoruz diyemeyiz.
Her koyun kendi bacağından asılır.
Yollamak isteyen, ya da çekinen yollayacak tabi.
Şimdi tib tc no da sorsaydı göndermeyecek miydiniz yani? Gönderecektiniz.
Neyse ben bildiğimi ilettim. Kulaktan dolma bilgi de değil bunlar.
Saygılar.
Dediklerin hoş güzelde faliyet belgesini alırken attığınız imzaları Okumadan mı attınız?.Bunlar TİB in çıkardığı kafasına göre yaptığı işler değil yasa ve kanun ile konulan kurallar.
Sizden istenden barındırdığınız domain hesapları tescil ettiğiniz domain hesapları,isim soyisim telefon ve site ismi . TC kimlik numarası istenmiyor adres istenmiyor.O sitenin sahibi zaten domain alırken bu bilgileri veriyorlar register etmek için.Siz bir domain telefon numarasına 00000000 yaptığınızda size bu numara niye 0000 diye sormuyorlar.Yada ismi niye hasan mehmet niye diye sormuyorlar.
Log Konusuna gelince ufak bir bash script ile günlük olarak logları kaydedip haftada 1 kere dvd arşiv yapabilirsiniz. Zaten bu log dosyaları 6 Aylık dosya saklamanız gerekmektedir.Sırf bu işlem için exta 1 tb disk tutuyoruz.
Her ayda düzenli olarak bilgilerimizi gönderiyoruz.Whmcs entegreleri mevcut forumlarda awbs entegreleri mevcut günde sadece 10 dakika sürecek 1 işlem için firmanızı riske atmayın.
TİB Henüz bizler için pek birşey yapmasa bile yine Türkiye internet kullanıcıları için birşeyler yapmaya çalışıyor. Herşey zamanla olur ve bizlerde zamana bırakıp ileride ne olacağını beklemeliyiz.