Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
Sistem biraz karışık. Kendim içim yıllar önce yapmıştım. Sonra bu dizin ekleme işi paralı yapılmaya başlandı. Bu parayla ekleyen arkadaşlara göre değiştirme yaptım.
Bu sistemi herkes kullanabilir. Bu panelin amacı paneldeki link sitelerinden faydalanmak ve bu link listelerine kaydınızı yaptıktan sonra panele ekleyerek sitelerinizi takip etmektir. Panel kullandkça öğrenilebilir. Vaktim olursa sistemi daha anlaşılır bir hale getireceğim.
İşlem sırası
Link çalışması yapacağımız sitenin bilgilerini öncelikle Alınan İş Ekle kısmında ekliyoruz.
Daha sonra Link Siteleri kısmından link çalışması yapacağımız siteye tıklayıp karşımıza gelen formu dolduruyoruz. Form doldururken bu link çalışması için ayrı bir email hesabı açmanızı tavsiye ederim.
Sitemiz başarıyla ekledikten sonra hemen panele dönüp alınan işler > Detaylar > Eklediğiniz Dizin Sitesini Sisteme Ekleme tıklıyorz. Karşımaza gelen pencerede Sistem ve Kendi Listem den çalışma yaptığınız siteyi bulup ekliyorsunuz.
Sistem Hakkında Genel Bilgi
- Alınan İş Ekle : Link sitelerine eklenecek olan sitelerin kaydı buradan yapılmaktadır. Burda yeralan bilgilerden website adresi dışında doldurulmasının bir önemi yoktur. Bu foruma doldurulan bilgiler link sitelerine eklerken sizlere danışmanlık yapması nedeniyle eklenmiştir.
- Alınan İşler : Dizin sitelerine ekleceğiniz sitenin yeraldığı kısım.
Müşteri ekle kısmı para karşılığı dizin sitelerinize ekleme yapıyorsanız müşterinin yapılan çalışmayı görmesi için yapılmıştır. Burda oluşturduğunuz kulanıcı adı, şifreyi ve müşteri paneli giriş adresini müşterinize göndermeniz yeterlidir.
Site ekleme linkine tıklanınca sistemde mevcut olan dizin sitelerinin listesi çıkmaktadır. Siteyi link sitesine eklendikten sonra bu kısımda eklediğimiz link sitesi seçilerek sisteme eklenir.
- Link Siteleri : Yönetim tarafından bulunan website sahipleri için işe yarar seoya uygun dizin, arama motorları ve bazı toplist sitelerinin yeraldığı kısım. Bu kısımda yeralan link sitelerinin pr değerleri belli bir sıklıkta güncellendir. Link siteleri eklenme sırasına göre sıralandığından yeni eklenen siteler son sayfalarda yeralmaktadır.
- Link Listem : Sisteme ait link sitelerinin dışında kendi bulduğunuz link sitelerini kendi sisteminize ekleyebilirsiniz.
- Admin İletişim : Her türlü sorun ve taleplerinizi yazabilirsiniz. 48 saat içinde yanıt vermeye özen gösterilecektir.