bLeedCry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Estağfurullah (: , çocuk değiliz yahu kendi konumuz diye sahiplenecek. Maksat amme hizmeti olsun , insanlar faydalansın. Herkes kendi doğrularını yazsın sadece amaç saygı çerçevesi içerisinde doğru bilgiyi paylaşmak (: ayrıca beni memnun eder açtığım konuya gerekli katılımın ve ilginin olması.
Eyvallah. Uzun zamandır hiç bu tarz konulara bakmıyordum, paslandık mı paslanmadık mı konuyu takip ederek anlıyacağım. Sürekli buralarda olurum heralde

curve82 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesut_Dadas, Justices ve bleedCry öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.

Veriler benim elimde bulunuyor halen. Yani siteyi bıraktığım halindeki gibi açıcam. Söylediğiniz gibi vizyona her film girdiğinde içerik girmeye devam edeceğim.

Aynı içerikteki sitelerden link almam mümkün değil . Fakat ben şöyle birşey düşündüm; Bir bot yapıcam, siyeye yeni bir film girdiğimde eğer blogspot'ta güvenlik vs. sorunu yoksa aynı içeriği blogspot'ta açtığım bir bloğa da aşağıda sitemden alıntı yaptığı sayfanın linkiyle girdirtecem. bunun bir faydası olur mu siteme?

İyi çalışmalar..

NOT:Bu arada şimdi kontrol ettim. Söylediğiniz gibi sitemin infosu silinmiş fakat halen sitemin 98 adet indexi kalmış. Bu iyi birşey olsa gerek.
Aynı dbyi kurucaksan, eski temanın divlerini değiştirmeyi unutma. Ayrıca site yeni gibi gözükeceği için 1 aylık süre zarfında backlink falan alma, bahsettiğin konuda gayet mantıklı. Ben araba kelimesinde blogspotların desteğini alarak ilk sıralara oynuyorum. İçeriklerin tamamını yayınlama, eğer zamanın varsa bot yazmaya gerek olmadan manuel olarak girebilirsin, zaten günde max 3 içerik ekleyebilirsin güncel filmlerden. 10 dakikanı blogspota ayır konu başlığı, bir kaç yazı ve recep ivedik 2 filmini izlemek için tıklayın gibi bir sistem belirle kendince. Daha sonrasında digg başta olmak üzere tusul, oyyla vs. ekleme yap konuları. Ama kesinlikle spama kaçma, fazla etiket kullanımı, gereksiz kodlar, gizli bağlantılar vs.

Benden bu kadar