Virtuozzo Linux konusunda herhangi bir derdimiz veya sıkıntımız yok şakır şakır yönetilebiliniyor ancak Windows kısmında yazılımsal olarak çok fazla sıkıntı çekiyoruz Ne kadar Parallels’in partneri olan bir firma olsakta Parallels Windows konusunda yazılımsal anlamda yetersiz bence.. Performans bakımından hiç şüphe yok çok ileri seviyede ancak yazılımsal sorunları gerek internet deki kaynak yetersizliği gerek de bizim daha iki sene gibi bir süredir bu sistemi kullanıyor olmamızdan dolayı bir çok sıkıntılarımız mevcut. Mantık basit.. Windows kendi sanallaştırma sistemini yapmış.. Eğer Windows işletim sistemini Hyper-V ye taşırsak yazılımsal anlamda daha az sıkıntı çekeriz diye düşünüyoruz sonuçta Parallels üretmiyor Windows işletim sistemini.. Bana belki daha iyidir gibi geldi. Microsoft konu ile ilgili Mart ayında bizi ziyaret ederek yarım günlük bir tanıtım ve ufak eğitim verecek ama başlangıçta yazdığım gibi insanların edindiği tecrübeler daha değerli bu tür kararları alma konusunda.