Dr.Wave adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rica ederim kötü insan demek istemedim yada öyle bir istemim göründüyse kusura bakmayın tekrar. Tabi aşırı fiyatlar kırılır edilir tanıtım için fakat hiç tavsiye etmem. Demek istediğim şudur,
Hosting hesabı satarken açarsın hesabı ödersin hat paralarını alırsın paranı. Olay bu gibi görünür fiyat kırılır.
Tasarım yaparken açarsın winamp'ı ( ) açarsın programları başlarsın belki 2-3 günde 2-3 site çıkartabilirsin. Örnek olarak bu 2-3 siteden 100er tl kalsa 300 TL yapar. Bu 300 TL'de örneğin bilişim sektöründeki bir firmaya yetmez. Eğer ki firma henüz 18 i geçmiş vergi levhasını almış tek başına çalışıyorsa ( ayrıdır ! ). Fakat ben kendimden örnek vereyim. Ben bekarım hadi , biz 4 kişilik ekibiz tasarım konusunda. Ve 2 arkadaşımız evli. Ve kurumsal tasarımlarımız minumum ( 3-4 sayfa ) 600 $ dan başlar. Bu genellikle müşteri istedikçe hep 2000TL ye kadar yapılır. Ben bunu dahi az rakam olarak görürüm. Çünkü 4 kişi yiyorsa 4 kişinin evine adam akıllı bakması gerekir. + KDV si , ofis giderleri , sigorta ödemeleri vb cabası. Bu yüzden bir burgerking , opet , vb diğer siteleri yapan adamlar iyi kazanıyor , bu yüzden r10 tayfası iyi kazanamıyor. WHMCS tasarım olayı da henüz yeni yeni geliştiği için işi başından sağlam tutsak da hadi müşteriler de işten anlıyor diye özel temaları min 200-300 gibi rakamlara satsak emeğimize değse ? ve hep bu şekilde gitse fena olmaz mı ?
demek istemiştim
İyi çalışmalar.
Haklısınız Dr.Wave Dediklerinize Katılıyorum. Belki Yanlış belkide tarafımızca dogru olarak düşünülen bu kampanya Tarafımca Durdurulmuştur.

Amacımız Düşük fiyatlar ile müşterilerin kolay alışveriş saglayabilmeleriydi. Ama Düşünüyorumki Bu fiyatlar ile Diğer Tasarımcı arkadaşların önünü kapatıp engel olmaya çalışma pozisyonum etik olmayacağıdır.

Saygılarımla.