Mesut Dadas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben cevaplıyayım eğer müsade varsa BleedCry'dan.
Estağfurullah (: , çocuk değiliz yahu kendi konumuz diye sahiplenecek. Maksat amme hizmeti olsun , insanlar faydalansın. Herkes kendi doğrularını yazsın sadece amaç saygı çerçevesi içerisinde doğru bilgiyi paylaşmak (: ayrıca beni memnun eder açtığım konuya gerekli katılımın ve ilginin olması.

curve82 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam ben bir konuda önerinizi isteyeceğim;
Benim bir sinema sitem vardı. Google da baya indexi vardı. Filmlerin tanıtımlarını falan yapıyordum. Her gün güncelliyordum sitemi. Google sitemi sonradan sevmeye başladı. Direk film adı olarak aramalarda sitem yükselmeye başladı. Her gün 600 700 keywordden siteme kullanıcı girişleri oluyordu. Sitemi "vizyondaki filmler" kelimesinde de 2. sıraya yükseltmiştim. Lafı fazla uzatmayayım; 7 8 ay öncebu sitenin hosting süresi doldu ve kapandı. Şimdiye kadar da açtırmadım. Bu siteyi aralar yeniden faaliyete geçirmeye karar verdim. Siteyi bir an önce eski haline getirmem için ne önerirsiniz?
Değerli cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Önerim ve notlar ;
Sitenizin eski haline gelmesi diye bi' olay söz konusu değildir. Bahsettiğiniz üzere 7-8 aylık bi' süreç geçmiş , site index sayısı sıfıra kadar düşmüş , info silinmiş vs vs durumdadır kuvvetle muhtemel. Bu da demek oluyor ki siteyi sıfırdan açacaksınız , sürekli güncel tutacaksınız. Whitehat dediğimiz yöntem ile yükselmek istiyorsanız yapacağınız şey özgün içerik , süreklilik.
Lakin diyorsanız benim sabrım , zamanım , bekleyecek takatim yok o zaman Blackhat dediğimiz illegal bağlantılar oluşturup bi' çok siteden link satın alımı vs. yapmak zorundasınız ilgili kategoriye uygun.

Ayrıca Blackhat - Whitehat birlikteliği de elbette mümkündür yani hem bağlantı alımı yapabilir hemde tertemiz özgün içeriklerle sitenizi besleyebilirsiniz. En kısa sürede hak ettiği yeri bulacaktır ama bu işin unutulmaması gereken en temel noktası ; zaman alır , sabredilmeye gebedir.

İyi çalışmalar , bol kazançlar.