jackal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konunun uzamasını ıstemem;
6MB Yazılım ve Internet Hizmetleri - sxVideo v2.0.0 (Son Sürüm)
o zaman buradakı ucretsız temalar sekmesını duzeltınız bunu scriptin yanındakı bır hızmet gibi yansıtıyorsunzu temayı alacak olan bu temaları ısteyecektır, Butun yazılımlar satılırken gosterıeln temalar içinde gelır eğer ozel oalrak yapılrısa paylaşım platformlarında veya forumlarda dağıtılır.
bunun dışında pack : sxVideo 2.0 (160109-Update)
pack ı ındırmek ıstedığımde çıkan uyarı :
Dediğim gibi ben kımsenın satışını baltalamam herkesın ekmek kapısıdır, sistemde yaşadığım sorunları yazdım.
İyi satışlar dilerim

Jackal kardeş çok iddalısınız bazı söylemlerinizde. Burada hizmet olan zaten scripttir!!! Temalarda özel paylaşımdır yukarıda yazdıklarımı tam anlayamadın sanırım.

Hala packı indiremedim diyebiliyorsanız artık bu konudada diyecek bişeyim yok. Forumda en az 20 konu altında yer alıyor dosyaları çekebilmeniz için lisanslı kullanıcı statüsünde olmanız gerektiği. Eğer lisanslı kullanıcı değilsen ticket açıp forumdaki kullanıcı adını belirtmen yeterli. Hala daha buradan yaşadığın soruna cevap bulmaya calısıyorsun :S

Dediğin gibi sen kimsenin satışını baltalamak amacında değilsin.
Eğer gerçekten böle bir amacın olmasa bizden ne satın aldığını ve neleri iade etmek istediğini ve bizden aldığın şeyleri ne kadara satın aldığınıda yazardın. Zaten sorduğun bi kaç soruya yanıt vermiş olurdun kendi kendine.

Gerçekten uzamasın artık konu konseptinin dışına çıktı!