jackal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
(Satış baltalama amaçlı yazmıyorum kullandım ve goruşlerımı yazıyorum)
Scripti almıştım yanında tema siparişinide almıştım
3 ay tema teslım edilmedi projeyı beklet beklet suyu çıktı,
hanı soylernir 3 ay beklerızde 24 saat 48 saat dıye dıye 3 ay geçti,
Proje elimde patladı kaldı script hiç bir işime yaramamış oldu,
lisansı ıptal edip parasınıda alamadımi Burada 5 gunlu kdeneme sürümü veriliyor ancak verilen taahhüt yerine getirilmediğinde ücret iadesi alamadım,
Yalan yok 3,5 Ay kadar sonra onlarca ticketdan sorna sadece Temanın ücretini iade alabildim !
Hani beğenmedim ben bunu iş işten geçti olsa neyse derim,
3 e 5 e bakmamda verdiğim tema siparişi gelmemiş proje kalmış elimde oylekı domaını bıle başka projede kullanmışım, 3 ayın sonunda tema ucretını iade almışım !!!
Hala duruyor script oyle boş boş az once ındırdım kurdum bır yere bakmak içinde botlar duzgun çalışmıyor. sadece dailymotion çalışıyor
forumda pack olarak verilmiş ancak packleri nedense ındıremıyorum kısıtlamalı alan yazıları çıkıyor
Youtube modulu yapılmış ancak onada 19$ isteniyor
version 2 adlı packlerının uyumlu çoklu temasının çıkması en az 3 ay sürdü sanırım,
ilk aldığıdma ticketlera hemen cevap alırken sonradan doğru duzgun cevap alamadım,
Özetle ; Zarar ettiğim bir iş oldu. Sebebide Scripti yapan arkadaşların işlerini boş vermesinden başkabir şey değil. Ücreti iade etmemeleride kendi ticari anlayışlarıdır, Keyfimizden iade etmiyoruz nihayetinde...
Teşekkürler Jackal eleştirin ve şikayetlerin için... Herşey dört dörtlük olacak değil işte iyi yönlerde var malesef kötü yönlerde. Ama aklıma takılan güncellemeleri çekemiyorum diyorsun 6mb forumda bi araştırsan neden çekemediğini ve çekmen için neler yapman gerektiğini eminim çekememenin sebebini bulursun. Birde malesef hala anlamadığın bişey 6mb tın ücretsiz tema çıkarma gibi bi zorunluluğu yok sitenin hiç bi yerindede bunun taahhüt edildiğine dair bi metin bulamazsın. Bu bizim kullanıcılara yaptığımız jestlerden ibaret. Maksat teşvik olsun bu yüzden 3 ay sonra da cıkabilir 5 ay sonrada... Youtubeye gelince bunu zaten yazmana gerek yok... Sitede yer alıyor hani amacın baltalamak değil ya... Diğer tema maduriyetine gelince onda haklısın bi süre burada yoktum ama gitmeden öncede duyuru yazıldı foruma temasını teslim alamayan varsa bilgilerini göndersin şu tarihe kadar diye sanırım oda gözünden kaçtı. ama ne olursa olsun sentemanı almalıydın ve projeni tamamlamalıydın bunda sığınılcak biyer yok. O yüzden haklısın. Birde 3e 5e bakmadım verdim demişsin keşke ne verdiğini NELER için ne veridğini ve ne söylerek verdiğini yazsaydın.

Özetle : Jackal arkadaşım davasında haklıdır. polemiğin uzamasına gerek yok.