(Satış baltalama amaçlı yazmıyorum kullandım ve goruşlerımı yazıyorum)
Scripti almıştım yanında tema siparişinide almıştım
3 ay tema teslım edilmedi projeyı beklet beklet suyu çıktı,
hanı soylernir 3 ay beklerızde 24 saat 48 saat dıye dıye 3 ay geçti,
Proje elimde patladı kaldı script hiç bir işime yaramamış oldu,
lisansı ıptal edip parasınıda alamadımi Burada 5 gunlu kdeneme sürümü veriliyor ancak verilen taahhüt yerine getirilmediğinde ücret iadesi alamadım,
Yalan yok 3,5 Ay kadar sonra onlarca ticketdan sorna sadece Temanın ücretini iade alabildim !
Hani beğenmedim ben bunu iş işten geçti olsa neyse derim,
3 e 5 e bakmamda verdiğim tema siparişi gelmemiş proje kalmış elimde oylekı domaını bıle başka projede kullanmışım, 3 ayın sonunda tema ucretını iade almışım !!!
Hala duruyor script oyle boş boş az once ındırdım kurdum bır yere bakmak içinde botlar duzgun çalışmıyor. sadece dailymotion çalışıyor

forumda pack olarak verilmiş ancak packleri nedense ındıremıyorum kısıtlamalı alan yazıları çıkıyor
Youtube modulu yapılmış ancak onada 19$ isteniyor
version 2 adlı packlerının uyumlu çoklu temasının çıkması en az 3 ay sürdü sanırım,
ilk aldığıdma ticketlera hemen cevap alırken sonradan doğru duzgun cevap alamadım,
Özetle ; Zarar ettiğim bir iş oldu. Sebebide Scripti yapan arkadaşların işlerini boş vermesinden başkabir şey değil. Ücreti iade etmemeleride kendi ticari anlayışlarıdır, Keyfimizden iade etmiyoruz nihayetinde...