Öncelikle çok güzel bilgiler vermişsiniz, teşşekkür ederim.
Ben de şu konuda bilginizden yararlanmak isterim. Genel bir forum sitem var. Hiç bir konu ağırlığı yok, yani nasıl diyeyim, şu bölümü üst sıralara çıkartayım gibi bir isteğim yok, genel bir forum w*arez değil. İçine açılan konuların google'da üst sıralarda çıkmasını istiyorum. Ve alexası da şu ana kadar 100k kadar düştü. Bu alexayı yükseltip forum siteme seo yapmak istiyorum. Kod olarak temayı xhtml olarak optimize ettim. Sadece link almam gerekiyor, link alımlarını direk site adı olarak mı almalıyım veya önerebileceğini bir link alım tipi var mıdır?
Rica ederim.
Bahsettiğiniz gibi kilit konular ve bölümler için çalışma yapmak istemiyorsanız site adınız ile link alımı yapmanız mantıklı. Aksi halde anahtar kelimeler seçmeniz demek sadece kilit kelimeler de link alımı yapmanız anlamına gelir. Kısacası tercih sizin lakin söylediğiniz gibi genel olarak yükselmek istiyorsanız sadece site adınız ile alım yapmanız menfaatinize olur.
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Kimse kolay kolay gerçekten bilgi paylaşımı içersinde değil, bir yerde anlaşılır birşey nede olsa ekmek teknesi meselesidir.çok kısıtlı bir bütçemiz olduğunden kendim ilgilenmekteyim, yoksa sizin gibi uzmanlarla çalışırdım. tekrar teşekkürler, sizi herkese tavsiye edeceğim.
İlk mesajımda da bahsettiğim üzere bu iş çok ciddi rakamlara çıkıyor firma sahiplerine , o yüzden yapabiliyorsanız kendi emeklerinizle yavaş yavaş ilerlemeye bakın , yapamıyorsanız mutlaka bi' danışmandan yardım alın. Ayrıca iltifatınız için teşekkür ederim.
.gen.tr domain isminin google de hep 1. 2. sırada görüyorum. Acaba google gen.tr lere tolerans mı tanıyor ?
.Gen.tr tarzında bi' öncelik söz konusu olduğunu düşünmüyorum. Tabi Google Inc algoritma da "Local Area" çalışmalarında değişikliğe gitmediyse son 15 gün içinde. (:
İyi çalışmalar.