makalen için teşekkürler Cenk.
Seo veya Seo Analizi yaptıracak arkadaşlarımızın dikkat edecekleri en önemli husus bu kişilerden referanslarını istemesi.Boşuna dememişler zaten ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz Kısaca lafa bakma icraatına bak !
Aynen haklısınız.
Bir Seo Analizi Yapan Biride Bana Hergün Durmadan En Az 5 Backlink Al Demişti Title Meta Değiş Tabiki Böyle Seo Olmaz Baştan Savma İş Yaparak Bu İşi Yapan Çok Arkadaş Forumda Mevcuttur Eminim Lafım Kimseye Değildir Cenk Arkadaşım Makale İçinde Teşekkürler
Referans, belli bilgiler alınmalıdır tabiki işe başlamadan önce.
Seo Analiz işini ilk yapan sen değilsin!!! Bu işin adı Seo Optimizasyonudur. Seo Optimizasyonunu, Seo Danışmanlığı ilede karıştırmamak gerekiyor. İsim değiştirerek bunu ben buldum diyerek kendine mal edemezsin.
İkinci olarak herkes çıkmış bu aralar seocular çoğaldı diyor. Google Optimizasyon konusu artık bu tür konularla doldu taştı. Bıkmadınızmı.. Sen kendince SEO işi yaparsın çevre yaparsın saygınlık kazanırsın. Ona buna yok bunları şunları yaparak kendine SEO cuyum diyor diye söyleyemezsin. Çok kişi söylediğin şekil işlemleri yaparak bugün senin analizinle bir yere varamayanlardan daha çok ilerleme kazanıyor. Onun için öncelikle kendi yaptığımız işe saygı gösterelim. Her sektörde olacağı ghibi bu sektördede kazıntılar olacaktır. Ama bunları temizlemek bir nebze elimizdede olsa sonuç olarak bu tamamen SEO işini veren kişiye düşer.
No: Kavramlar üstünde ayrıca durmak gerekir. Seo Danışmanlığı ve Seo Optimizasyonunu yapan kişilerdeki vasıf lar zaten ağırdır. Söylediğiniz gibi öyle iki üç makale okuyup do-follow blog kasıp, 10-20 tane resmi backlink bulup üste çıkmaya çalışmak bu işin içine girmez.
Seo optimizasyondan bahsetmiyorum. Ve Anlamamışsın zaten tam yazıyı.
Bahsettiğim Seo Analizi hizmeti budur >>
https://www.r10.net/seo-danismanligi/...ilacaktir.html. ve bunu forumda ilk kim çıkarmış ve uygulamaya başlamış bir bak derim?
Optimizasyon danışmanlık hizmeti farklıdır seo analiz hizmeti farklıdır. Farkı anlamadan lütfen kesin yargılar kurma!
Optimizasyon uzun süreli bir işlemdir; fakat analiz hizmeti kısa sürelidir. Nasılsa seo dergisi işini Türkiye'de Yiğit düşündüyse ilk ve dergide seo bilgileri olmasına rağmen farklı bir hizmet ise bu seo analizi de farklı bir hizmettir. Optimizasyon danışmanlığı gibi uzun süreli bir hizmet değildir.
Araba çıkartınca Ford Fiesta çıkaran biri o modeli ilk çıkartmış olur. Bende Seo dalında "Seo Analiz" diye bir hizmet çıkarıyorsam ilk çıkarmış olurum. Anlaşılmıştır umarım...