AfMeSu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Backorder yaptığım domainler artırımda... Aranızda bu domainlere girenler var ise paslaşmak isterim, firma kazanacağına biz kazanalım...
Bu işler maalesef böyle olmuyor. Birkaç domainci bir domaini istiyorsa, en çok veren de kalıyor. Daha önce de çok konuşuldu. Firmaya kazandırmayalım denildi ama doğal olarak herkes, kendisi almak istiyor domaini.
Alıntı
ahlaksiz.net snapta da 1 kişi ile kapışcaz sadece... (halvarez kullanıcı isimli snap üyesi buradaysa konuşalım bence...)
Bir sitede geçen bir yazı; "Hemen hemen her domain açık artırmasında ismini görüyoruz Halvarez’in… Peki kimdir bu Halvarez ne yapar? Neden en alakasız Türkçe domain ihalelerinde bile görüyoruz..." Kimdir bu halvarez bilen var mı..?
halvarez mi?

O neredeyse tüm artırımlara katılır. Hank Alvarez.

60 $'lık tekliflerin kralı diye bilinir. Ama şu ana kadar herhangi bir domaini kazandığı görülmemiştir.

Alıntı
refik.com ile nokta ve 3 backorderci ile kapışcam (nasıl onu da bilmiyorum.. belli bir limitim var.. ondan öte can sağlığı) Bu domaine giren varsa görüşelim
Keşke bunları burada açıklamasaydınız...

Alıntı
hms.net için namejet de 88 kişi ile yanlış hatırlamıyorsam kapışcaz... uğraşmaya bile değmez... Kapışacağız bile dememe gerek yok... onlar kapışacak ben seyredeceğim Ruhuna el-fatiha...
Bu doğru olmuş.

Alıntı
eminonu.net için bir limit belirledim... artırım başlamadan konu açılması ortalığı toz duman etti... giren arkadaşlarla irtibat halinde olmak isterim

Burada, bu konuda ne düşündüğümü yazmıştım.