Sakaryalısın anladık takımını güzel övüyorsun başarılarını türk futbolundaki yeri iyi anlatıyorsun.
Ama sen eğer kocaeli ve altay veya vesaire bir takım için siz nerelerdeydiniz gibi saçma sapan mantıksız bir lafı kızgınlık ilede olsa söylersen büyük terbiyesizlik yapmış olursun.
Her futbol kulübü belli bir düzeyde türk futboluna katkıda bulunmuştur bunda altayda kocaelide kskda göz gözde belli bir geçmişleri tarihi ve bünyesinde yetiştirdiği efsanevi isimleri vardır.
Ama senin gibi çirkef çirkef ortalığa saldıracağımıza kendi kendimizi övmek pohpohlamak dışında biz burda objektif şekilde LİGA sohbeti yapmak konumundayız.
Ben sakaryayı eleştiririm veya kocaeliyi eleştiririm veya kskyı kasımpaşayı kartalı bilmem kimi eleştiririm kimseyede sormam.
asıl sen işine bak ve konuyu tartışma ortamına sokma kimse sakaryaya burda hakaret etmedi gayet objektif bir laf ettim ne oldum değil ne olucam diceksin dedim.
her başarısızlığın bir nedeni vardır ben sakaryalı olmdığım için tabiikide sakaryadan bir haberim eğer bir takım süperligden ligaya ordan 2 B ye düşerse her normal aklı olan insan gibi bunda bir takım gerek yönetim gerekse diğer pozisyonlarda yapılmış hatalar vesaire vardır.
sivas şuan neden şampiyonluğa oynuyor? demekki bizden fazlaları var her konuda.
dediğin gibi herkes kendi yoluna bakar , ama burda kimseyi biz böyle yaptık siz nerdeydiniz vs lafları ilkokul çocuklarının tartışması gibi babam babanı döver tarzına sokmak çok yanlış herkesin sevdiği renkler vardır bu konuda hem fikiriz zaten her ortamda bu tip konuşmalar olur ben burda sakaryaya hakaret etmedim sövmedim ben nasıl her ortamda altay ile ilgili eleştirileri alıp bir şekilde uygun düzeyde konuşmalarda bulunuyorsam bazı şeyleri hazmediyorsam.
sizde hazmetmek zorundasınız saldırmak işin en kolayı.
Bak güzel abicim, kardeşim. (Yaşını bilmediğimden dolayı kelimeyi seçemiyorum.)
Yukarıda Sakaryaspor'un Türk futbolundaki yeri ve öneminden bahsettim. Altay'ın, Kocaelispor'un, Karşıyaka'nın, Göztepe'nin, Sivasspor'un veya herhangi bir kulübün Türk futbolunda yeri ve önemi yok demedim. Sen bunu böyle anlamış olabilirsin ancak sana verdiğim ilk cevapta bunun sebebini açıkladım. " Takımın kötü gidişatından dolayı şehirde herkes burnundan soluyor. " Sizler çıkıp takımda yaşanan sorunları bilmeden " sakarya bu kafayla giderse küme düşer " , " ne oldum değil ne olacam diyeceksin " gibi yorumlar yapıyorsunuz ve insanlar ister istemez celalleniyor.
Ben değil, bir başka Sakaryaspor taraftarıda olsa sana tepkisi benzer şekilde olurdu.
Çünkü ortada bir kulüp var. Siz bu kulüp için herşeyi yapıyorsunuz. Her deplasmana gidiyorsunuz. Takım son sıradayken stadı dolduruyorsunuz. Siz aşık olduğunuz renkler için gerekirse kavga veriyorsunuz, jop yiyorsunuz, yağmurda ıslanıyorsunuz. Bütün bunların karşılığı şampiyonluk veya play off oynamak gibi bir başarı elde etmek iken bir iki tane adam geliyor, size engel olmaya çalışıyor ve oluyorda.
Siz bazı şeyleri çözüp ligde kalmak için savaşırken birisi geliyor iç problemleri bilmeden yorumlar yapıyor.
Sen bana önce sorsan " Sakaryaspor neden bu halde ? " diye veya yukarıda da yorum yapan ve daha önce de bir Sakaryaspor konusuna burnunu sokan Kocaelisporlu renkdaşım sorsa " Sakaryaspor neden dibe vurdu ? " diye ben de ona göre açıklamamı yaparım.
Neyse tartışmayı uzatmayacağım ancak şunu belirtmek istiyorum. O çirkef kelimesini oradan kaldırırsan büyük mutluluk duyacağım. Ayrıca Allah'a şükür ilkokul çağını çoktan atlattım. Bununda bilincinde olmanı isterim.