kendi kendine gelin güvey olmak diye buna deniyor sanırım , gayet açık bir eleştiride bulundum.Sakarya bir ara güzel gidiyordu demekki vakti zamanında gereklli önlemler alınmadı başarı kalıcılaştırılamadı ve şuan kötü bir durumda.
Altay'da aynı şeyleri yaşadı bizde gayet iyi gidiyoduk düştük çıktık derken bir türlü istediğimiz noktada değiliz.
Ne oldum değil ne olucam diceksin
Ha sen düşme psikolojisi içinde bir takım taraftarı olarak saldırıcaksan senin dilindende konuşurum.Sakaryalısın anladık takımını güzel övüyorsun başarılarını türk futbolundaki yeri iyi anlatıyorsun.
Ama sen eğer kocaeli ve altay veya vesaire bir takım için siz nerelerdeydiniz gibi saçma sapan mantıksız bir lafı kızgınlık ilede olsa söylersen büyük terbiyesizlik yapmış olursun.
Her futbol kulübü belli bir düzeyde türk futboluna katkıda bulunmuştur bunda altayda kocaelide kskda göz gözde belli bir geçmişleri tarihi ve bünyesinde yetiştirdiği efsanevi isimleri vardır.
Ama senin gibi ortalığa saldıracağımıza kendi kendimizi övmek pohpohlamak dışında biz burda objektif şekilde LİGA sohbeti yapmak konumundayız.
Ben sakaryayı eleştiririm veya kocaeliyi eleştiririm veya kskyı kasımpaşayı kartalı bilmem kimi eleştiririm kimseyede sormam.
asıl sen işine bak ve konuyu tartışma ortamına sokma kimse sakaryaya burda hakaret etmedi gayet objektif bir laf ettim ne oldum değil ne olucam diceksin dedim.