şimdi o yazılımı burda ücretsiz dağıtsam kimbilir kaç kişi alır, kullanır. sizin deyiminize göre, haksız kazanç elde eder. dimi? uzanamadığınız ciğere öyle melül melül bakarsınız ancak.
Şu kadarını söylüyorum. Turkticarette, Isimtescil.nette bu ülkenin en iyi domain satış firmalarıdır. Ha, onların bilgileri saklı değil diye değil, ona bakarsanız türkiye ve dünyadaki tüm firmalar için geçerli benim bu yazılımım.
meyva veren ağaç taşlanır denirya. Burada turkticaret ve isimtescil 5 para etmez diyen bir lamer sorun bakalım bu şirketlerde hesabı varmı yokmu? kaç tane domain almış?
Ben 3 yıldan bu yana isimtescil kullanıyorum. Gayet memnunum.
görüyorum bazen forumlarda. Yok teknik desteğe yazı yazdım, cevap gelmedi. Abicim teknik desteklik bir iş yapma sende o zaman. domain dediğin şeyle maksimum ne yapabilirsinki domain sana yemek falan yapmaz. sadece adresindir o senin...
şimdi gelelim sonuca... bizim insanlarımız çok meraklıdır hacklenmeye. ama üzgünüm.. bu bir hack falan değil. ne ben hackerim, ne siz kurbansınız. Ha... ama eğer diyorsanız ki yok ben dava açıcam.. hukuki yollar falan filan zırvası...
1 Dk. daha beklemeden hemen dava açın. ama şunu bilin ki;
TURKTICARETINDE, ISIMTESCILINDE... BENİMDE!
avukat bile tutmamıza gerek kalmadan savunmalarımız yeter.
bu turkticaretinde, isimtescilinde, benimde illegal bir operasyonum değil.
Biraz akıl fikir varsa artık bu yazdıklarımdan birşeyler çıkarırsınız...
"bu bilgiler, ücretsiz olarak dağıtılmaktadır."
ama nerede dağıtıldığını sakın sormayın... fena bozarım...