Arkadaslar alemsohbetci.com wp kurduk icerik eklemeyi nasıl yapacagım ve bu iceriklerin uzantısını ornek.com/ask-sozleri.html yada ornek.com/ask-sozleri.php gibi uzantılarını nasıl ayarlayabilirim.ilk defa kuruyorum ve ogrenmek icin sitede deniyorum.Bu sorunları cozemedim uzantıları icin Admin panelinde Turba aktifleştir diye bir yazı okudum bu forumda ama turbo yerine tıkladıgım zaman aşagıdaki bilgiler onume gelmektedir.bu konular hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim.Ögrenmek için ugrasıyorum acemiyim wp de ona gore anlatabilirseniz sevinirim.msn iletişim
alex_adler20@hotmail.com kolay gelsin
Turbo: WordPress'i hızlandır
Artık WordPress'de tarayıcınıza yeni özellikler ekleyen Gears desteği bulunmaktadır.
Daha fazla bilgi...
Gears yükledikten ve aktifleştirildikten sonra, bir çok WordPress görseli, betikleri ve CSS dosyaları bilgisayarınızda depolanacak ve bu sayede sayfaların yüklenmesi hızlanacak.
Lütfen halka açık ya da paylaşılan bir bilgisayara yüklemeyiniz.
Şimdi kur
Turbo: Gears durumu
Gears bu makinaya yüklenmiş, fakat WordPress ile beraber kullanılmak üzere aktifleştirilmemiş.
Aktifleştirmek için aşağıdaki düğmeye basın.
Not: Halka açık ya da paylaşılan bir bilgiayarda Gears modülünü aktifleştirmeyin.
Gears'ı aktifleştir
Gears bu makinaya yüklenmiş ve şu an aktif durumda. İsterseniz tarayıcınızın araçlar menüsünden pasif duruma getirebilirsiniz.
Eğer herhangi bir hata ile karşılaşırsanız, Gears'ı pasifleştirip, sayfayı yeniden yükleyip, daha sonra da Gears'ı tekrar aktifleştirmeyi deneyin.
Yerel depolama durumu: Dosyalar güncelleniyor:
Tarayıcınızın ayarları Google Gears kullanımına izin vermiyor.
İzin vermek için, tarayıcınızın Araçlar menüsünden Gears ayarlarını değiştirin ve sayfayı yeniden yükleyin.
Not: Halka açık ya da paylaşılan bir bilgiayarda Gears modülünü aktifleştirmeyin.
Baskıya gönder
Press This bir bookmarklettir: Tarayıcınızda çalışan ve webden ufak parçalar yakalamanızı sağlayan ufak bir uygulamadır.
Press This kullanarak herhangi bir web sitesinden yazı, görsel ya da video yakalayabilirsiniz. Daha sonra düzenleyip üzerinde çalıştıktan sonra blogunuzda bir yazıda kullanabilirsiniz.
Yazı gönderme kısayolu yaratmak için bu bağlantısı yer imleri araç çubuğunuza sürükleyip bırakın ya da sağ tuşla tıklayıp favorilerinize ekleyin.
Baskıya gönder