gsdgentr
usta gerçekten tüm samimiyetin ile gerçekleri ortaya koymuşunuz aslında gerçek olan her şeyide belirtmişiniz tabi her zaman ki gibi gene katılmayanlar olucaktır onlarda google ile arasında sıkı bir bağ olanlardır benim amacım para kazanmak değil ayda 100 dolar kazanmasamda olur ben bu işin hobisinde zevkindeydim sadece googlenin hareketleri çok tuhaf ve bunu destekleyen arkadaşlarımız var hep içerik diyorlar hadi forum kazandırmıyor karışık içerik,arkdaşın dedği gibi kendisine bir köpek sitesi açmış ve kendi bilgilerini paylaşmış özgün bir içerik gene kazandırmamış tıklar gene aynı değer gene aynı değer her neyse google bu işte tekel bizede soruyor varmısın yokmusun
Arkadaşım siz google algoritmasını anlamamışsınız. Kendiniz konuşup kendiniz dinliyosunuz. Bu şekilde ne bir sonuca varabilir nede 5 kuruş para kazanabilirsiniz.
Adsenseden para kazanmak için özgün içerik değil kaliteli içerik gerekir. Adam köpek sitesi açmış olabilir ama bakalım o içerikteki kelimelerde rekabet varmı. Ben msn 9 ile ilgili özgün bir yazı yazınca sence 1 tıka 5 dolar veren reklammı çıkar. Senin mantığına göre çıkması lazım. Ama 1 tıka 1 cent veren karını aldat, ara beni yala beni, bedava kontör reklamları çıkar.
Ama sen barcelona hotel ile ilgili bir site yapsan ve içeriğinin tamamı çalıntı olsa sen 1 tıka rahat 2-3 dolar alırsın.
Adsenseden para kazanmak için özgün içerik değil içerdiği kelimelerde bol rekabet olan kaliteli içerik lazımdır. Kopya olsun yada olmasın kaliteli içeriğiniz yoksa ben özgün yazı yazıyorum niye kazanamıyorum diye boşuna beyninizi yemeyin.