bLeedCry adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Bi' çok kişinin nasıl ve ne yaparak kendisini nitelendirdiği konusunda en ufak bi' fikrim ve buna bağlı olarak zikrim yok üzgünüm. (: Herkes nasibini yer , bugüne kadar bir kişi çıkıp "Buğra şunun hakkında şöyle konuşmuştur." desin , bu işi , bu forumu , tüm internet alemini bırakır çeker giderim Hal'de kasa indirmeye başlarım. O yüzden kimin hangi yöntem ile ne iş yaptığı beni zerre kadar ilgilendirmiyor , kendisini nasıl nitelendirdiği de. Benim saygı duyduğum 2 adam var bu forumda Seo ile ilintili işler yapan. Diğer arkadaşların kalitesi , yaptıkları işin yolu yordamı elbette tartışılamaz , her yiğidin bi' yoğurt yeme şekli var o yüzden mahalle kenarında dedikodu yapan kadınlar gibi bi' izlenim vermekten kaçınmayı her zaman tercih etmişimdir. Boş muhabbettir birilerinin arkasından şöyle böyle diye konuşmak , ki konuşanla arkadaşlık , dostluk , ticari diyalog vs. kurmam. Çocuk değilim , gün aşırı fikirlerim ya da görüşlerim değişsin çok şükür gördük , yaşadık , tanıdık iyisini kötüsünü. Siz güzel insanlara tavsiyem insanların yaptıkları işi karalamayı değil , daha güzel nasıl yaparlar o yolu göstermeyi tercih edin. Bu da hisseden kıssa olsun.. (;
Bu arada Dokuma'dayım , Alparslan TÜRKEŞ parkı'nın orada 15 katlı sitelerde. Atatürk Spor Salonu var , Halı Saha , Bilardo , Lokal vs. oraya geldiğinde kime sorarsan "Buğra" diye ya eve getirir ya beni arar bulur. (: Çay'ı da orada ısmarlarım..
Etkilendim Daha öğreneceğm çok şey var.