aktifnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu, farklı kişilerden, farklı katılımlar alabilmek için yarışma yapıyorum.
Post anlaşmasını çok yaptım.
1 kişinin her yere konu döşemesini istemiyorum.
Karışık bir katılım olacak.
Sonuçta herkesin bir nebze olsun hakkını ödemiş olmuyor muyum.
100 post parası garanti zaten. onun üstü de ödüllü yarışma zaten.
Benim ucunu açık bırakıp, sinsice bir yarışma ile, yüzlerce post garantileme derdim yok.
Sadece farklı kişilerden katılım alabilmek, forumu canlandırabilmek için yapıyorum bunu.
Post garantileme derdim olsa, 50 TL veririm birine bütün ay her tarafa döşer zaten.
Anlatabiliyor muyum?
Amacım foruma katılım ve hareketlilik sağlamak.Her yeri 1 kişinin basacağı konularla doldurmak değil.
Hatta o yüzden konu ve mesaj karışık diyorum.
adam teşekkürler yazsa, post sayılacak.
Daha ne?
Komik Kardeşim sonuçta katılan 5 kişi sitende birsürü post atacak minumum 500 max Allah bilir kaç > sen 5 lira veripte haklarını ödediğinimi sanıyorsun ? Adam 5 liralık post atacağını nereden biliyorsun.Yaptığım forumu canlandırmak diyorsun fakat kullandığın yöntem yanlış.Ben post atmıyorum olaya farklı bir açıdan bakıyorum sende düşünürsen biraz yaptığın işin gerçekten yanlış olduğunu anlayacaksın. Çalışanlarınızın teri soğumadan emeklerinin karşılığını verin diyor dinimizde.Sen çalıştırıyorsun sonra 4 kişinin ağzına balı sürüyorsun diğer kişide yarım yamalak para alıyor.Sonra ben haklarını veriyorum diyorsun ! Yanlış hemde çok büyük yanlış.