selam arkadaşlar örneğin ben bi formdan veritabanına kayıt yaptırıyorum ve kayıt yapılınca kaydınız başarıyla yapılmıştır yazıyo sayfada.. ben bu yazaıyı popup pencede yazdırmak istiyorum yani alttaki resimdeki gibi... örneğin formu doldurup gönder dediğimizde bu şekilde pencere gelicek başarıyla eklendi diye tamam butonu olucak tıklayınca ekleme yaptığımız sayfayı yenilecek veya hata mesejı geldiğinde tekrar dene butonu koyucamm.. velasıll kelamm bu işi nasıl yapabilirim alta öle haber ekleme sayfası koydum ordaki echo ları pencereye yazdırmak istiyorum mesela.. olay bu şekilde.... yardımcı olursanız çokkk sevinirim...

<?php
include("ayar.php");
$haber_tarih=$_POST["haber_tarih"];
$haber_baslik=$_POST["haber_baslik"];
$haber_metni=$_POST["haber_metni"];
if(($haber_tarih=="") or ($haber_baslik=="") or ($haber_metni=="")){
echo "<center><hl>Lütfen Bütün Alanları Doldurunuz.<br><a href=haberler.php>Tekrar Dene</a>";
}else{
$ekle=mysql_query("insert into haberler values('','".$haber_tarih."','".$haber_baslik."','".$haber_metni."'); ");
if($ekle){
echo "Haberler Yazısı Başarıyla Eklenmiştir.<br><a href=haberler.php>Geri Dön</a> ";
}else{
echo "Haberler Yazısı Eklenirken Bir Hata Oluştu. Lütfen Tekrar Deneyiniz.<br><a href=haberler.php>Geri Dön</a>";
}
}