fikrin olsa bile kendine saklasan da,Kapasiten olsa dahi -ki herkeste vardır aslında- bunu gerçekleştirmeye cesaretin olmuyo mutlaka bi yerde birşeyler sana bend oluyo.ya birisi "bence tutmaz bu hacı " diyo.aldırmıyosun karar verdim yapacam desen script yazacak adam arıyosun tövbeki helal süt emmiş birine RASTLAMADIM bu konuda "adamı her türlü yemeye çalışıyorlar"."adam emeğinin karşılıgını istiyo diyeeksiniz mutlaka ama emeğini karşındakine değer vererek sat..."var olan scriptleri modifiyee edipp satıyo çoğu".oda emek harcadıgı yerden aldıgı parayı sana verecek sonuçta.birbirimize değer verelim.sana şunu satayım sana bu satayım birde dolar çıkmışki "250$" neden dolar desen bilmez.yada fikrini söylersin alır kaçar "kendim yapacam muhahaha" diye.ben türkiyede sanalda kimseye güvenmiyorum artık herkes birbirini yemek için çalışıyor.misal verdiğim gibi adama sordum şu scripti yaz diye biliyorum gidip onu değiştirip gelecek bana 250 dolara satacak.neyse dedim ben ufaktan öğreneyim bari adam ddiyo "dur gitme sana php görsel ders arşivimi 40 dolara satayım sana".aynını forumun birinden indirdim.gelde güven insanlara gelde birşeylerle uğraş inanın yıldım.2004 te bi forum açtım hostingçi milletten aldı parayı uçtu.o uçmasa belki şimdi iyi bir yerlerde olacaktı forum.bu işleri bi o kadar seviyorum ama bi o kadarda kabuğumdan çıkamıyorum.şimdi site satışı bölümündeyim alayım bi site yürüteyim diye ama hangi siteye baktıysam "wp" her türlü şekle sokmuşlar sunmuşlar.diyecegım o ki birşeyleri yaapmaak istiyosan kendin herşeyini bilerek yola çıkacaksın "el elin eşeğini türkü çağırarak ararmış" konu dışı oldu belki biraz ama bende baya bi içimi döktüm bu sayede sayıp sevip okuyanada teşekkürler.