Arkadaslar basimdan gecen olaylari ilk basta anlatiyorum.
Ilk VPS'i aldim. yaklasik 1 haftada sifremi aldim. Tasima yapilacak diye beklerdim. Ancak ne tasima yapildi ne bisey. Kendim tasimdim server'imi zorla sifremi alarak.
Sifremi aldim isteklerimi acik bir sekilde belirtmistim
bakabilirsiniz
https://www.r10.net/vps-hosting/23723...ps-server.html
Ancak gelen makina centos 4.7 php 4 kusur kuruluydu. Bunu soledigimde guncellenebilir php surumu var istediginizi yapin diye cevap aldim.
ram olarak 768 ram vardi. Yok fiziksel ram yok biseyler soledi bilgisiz bir kullaniciymisim gibi davrandi ve hatta sole bir tehdit bile vardi konusma icinde. Ben size 1 gb olarak gosteririm ancak hizinizda bir dusus olursa karismam gibisinden. Hizi iyi diye bir sey demedim.
Ancak en sonda VPS'imin icindeki butun bilgilerin silindigini gordum 2 gun once. Ilk basta sifrenizi birisi almistir silmistir v.s. dedi. Aksam bakarim falan.. ben burada 4 yillik emegimden bahsederim arkadasimiz aksam bakarim seklinde relax bir sekilde davranir. Girip log'lari kontrol ettigimde VPS'in formatlanip tekrar kuruldugunu gordum. Aksamda defalarca sordum. En son olarak dc'nin makinalari formatladigini ve tasima icin ucret istedigini ve benimde biraz yardimci olmami istedi. Bende 1-2 gun icinde yedegimi alip baska bir VPS'e gececigimi soledim.
Arkadasin bana verdigi cevap anlamam kitmis. Ben musterinim anlamam kit dahi olsa bana bu sekilde davranmaya hakkin yok..... (ki kit bir insan oldugumu dusunmuyorum yasim 29 ve 95 yilindan beri internetle ic iceyim)
Umarim 1-2 gun icinde yedeklerimi alabilecegim bir adres gosterir. yoksa 4 yillik emegim bosuna gitmis olacak....
MSN log'lari ektedir. Uzun oldugu icin buraya yapistirmadim.
Lütfen loglari okuyunuz hataliysam soleyiniz.....