FaustPlus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya Ben Bişi Sorucam,
Mesela Siteye Konu Açtım xxx isminde ama o konu başka sitelerde de var ama; benim sitede o konu çok hit gördü yani farklı pclerden kişiler konuyu okudu. böyle olursa o konum diğer siteleri sırlamada geçer mi ?
Sorduğunuz "bişi'ye" elimden geldiğince yanıt vermeye çalışayım.

Sitenize açtığınız konunuzun diğer sitelerde var olması demek "spam" anlamı taşır. Ve spam hit getirir yani geçicidir ve hiçbir zaman stabil olarak seyretmez yani maksimum 1 ay aynı seviye de hit alırsınız , takip eden süreç de hitleriniz bertaraf olur , içeriğin zararları yavaş yavaş ortaya çıkar sitenizde. Filtre uygulamaları vb. gibi cezalandırmalar ile karşı karşıya kalırsınız.

Ek olarak ise sizin açtığınız konunun diğer sitelerin önünde yer alması bi' çok etkene bağlıdır. Sizin sitenizin yaşı , güncellik durumu , desteklendiği bağlantılar ( backlink ) , içeriğin özgünlüğü , alexa sıralaması , sayfa değeri ( page rank ) gibi. Yani sitenizde kullanıcı sayısı fazla ve ilgili konunun görüntülenme sayısı da yüksek ise elbette yükselecektir diğer sayfalarda yer alan konulara nazaran lakin kalıcı olmayacağını belirteyim.

İyi çalışmalar.