inadinaonline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
senin yaşında belirsiz ama zeka yaşını tahmin edebiliyorum..
ilk insanın evrimleşmesine en güzel örnek sensin.. bu kadar tarihçi boşuna fosil arıyorlar..
sen darwin teoremini kanıtlayan en güzel örneksin castgo çünkü insanın evrim geçirdiğini ispatlayan bir beyin yapısıyla konuşuyorsun..
ben google olsun olmasın her kurum,kuruluş hakkında herzaman fikirlerimi beyan ederim.. senin gibi kazanırken yalayıp kazanamayınca ağlama huyum yoktur.. buda senin geçiremediğin evrimle benim geçirdiğim evrim sürecini ispatlayan bir durumdur.
benim yaptığım ağlamak değil seninki ağlamak oalcak.. çünkü ben şugün reklamstore kullanıyorsam onunda kötü yanlarını herzaman belirtirim konusu geçtiğinde.. ama senin görevin dilini kullanarak para kazanmak olduğu için kullandığın kadar para kazanabilirsin google ve diğer yerlerden

Yaptığın laga lugadan başka birşey değil.

Sana tekrar söylüyorum ileriye dönük konuşma bulunduğun zaman hakkında yorum yap.İleride kimin ne olucağını bilmezsin bilemezsin.Boş laf yapıp üstünlük sağlamaya çalışma.
Zeka yaşım hakkında karar verebilmen için önce bir zeka sahibi olman lazım o yüzden o yazdıklarını pek dikkate almıyorum