Mesene adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
inmisin cinmisin?
sitende sana ulaşabileceğimiz bir tek cep telefonu numarası var.
hiç bir belgen yok şikayet edildiğinde 10.000 tl ceza yersen görürsün anyayı konyayı.neyse neyın noldugu bellı.çeki düzen verin kendinize
İnde değilim Cin'de Merak etme adamda çarpmam. Sadece insanım ve bu işi yapmak istiyorum. Şak diye olacak iş değil değil mi senin de bildiğine göre ? Ben sana sanalda en az 15-20 tane kendine firma hatta şirket! diyen insan çıkarayım. Ben ne firmayım ne de şirketim dedim. Kendi resellerım var. Ve hosting satıyorum. İşlerim iyi giderse vps ye geçeceğim burda dolaylı yoldan *********** mısın nesin gibi bir ifade kullanmışsın. Haklısın bi şey diyemem ama isteyene açık adresimide veririm İyi günler..

Ayrıca Yer Sağlayıcıların belge alması gereklidir.

Bu yönetmeliğe göre; erişim sağlayıcı veya yer sağlayıcı olarak faaliyette bulunabilmek için Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan faaliyet belgesi almak gerekmektedir. Bu belgeyi almadan hizmet verenlerin faaliyetleri durdurulacaktır.

Yer Sağlayıcı nedir umarım biliyorsundur.. Tib.Gov.Tr de S.S.S. bakarsan;
Yer sağlayıcı nedir? Kimler yer sağlayıcı olabilir?
Yer sağlayıcı; İnternet ortamında, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten gerçek veya tüzel kişilerdir. Başka bir ifadeyle, gerçek kişiler, kamu kurumları dernekler, şirketler vakıflar vb. kuruluşlar da yer sağlayıcılığı faaliyetinde bulunabilirler. www.mynet.com vb. siteler konuya örnek olarak verilebilir. Ülkemizdeki yer sağlayıcıların güncel listesine, http://www.tib.gov.tr/YS_listesi.html sayfasından ulaşılabilir.

Erişim sağlayıcı nedir? Kimler erişim sağlayıcı olabilir?
Erişim sağlayıcı; kullanıcılarına internet ortamına erişim olanağı sağlar. 406 sayılı Telefon ve Telgraf Kanunu ve Telekomünikasyon Hizmet ve Alt Yapılarına İlişkin Yetkilendirme Yönetmeliği çerçevesinde Telekomünikasyon Kurumu tarafından yetkilendirilen işletmeler erişim sağlayıcılığı faaliyetinde bulunabilirler.

Başka Sorularınız var ise alabilirim.