Nerdeyse 1 aya yakın zamandı reklamstore reklamlarını kullanmıyordum 1 ay sonra gelen mail

Sayın Yayıncımız

Reklam Store'da http://www.falanfalan.com sitesi ile reklam yayını aşağıda belirtilen sebepten dolayı malesef durdurulmuştur.
- Tıklamaya teşvik
Yayıncı şarları ve kurallarını http://www.reklamstore.com/html/YayinciSozlesmesi.html adresinden görebilirsiniz. Sistemimiz ile ilgili sorularınızı hesabınıza giriş yaptıktan sonra destek bölümünden bize aktarabilirsiniz.Reklam Store'a gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Reklam Store Müşteri Hizmetleri

Bu maile karşılık yazdığım mail

Merhabalar ortalama olarak 20 gün veya daha uzun zamandır ismini zikrettiğiniz sitemde reklamlarınızı kaldırmıştım. Ama sizde o sitede tıklamaya teşvikten dolayı hesabınız durdurulmuştur diyosunuz bu nasıl oluyor açıklarmısınız? Reklamı kullanmadığım bir sitede nasıl tıklamaya teşvik edebilirim?

Bu mailin üzerinden 20 gün geçti ama herhangi bir cevap verilmedi.

Yorumu size bırakıyorum.