pinarbasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ödeme koçtek e gelmiş olsa neden ödemesinler?
size tek bir sorum olucak koçtek çalışanımısınız yada kullanıcısı yada analist, şimdi 15 üzerinde sitem var kiminin ödemeleri yıllık kimi sitelerim aylık bir insan neden defalarca açılan popup alır sitesine o reklamı alan insan bilmezmi o popuplarda ziyaretçinin her defasında sövdüğünü evet bu bizim sorunumuz evet kriz var ama bizim krizimiz değil burda politika yapıcaksak webmaster sitesinde sizle sabaha kadar politika yaparım.Sizin ülkenizde adam gibi yöneticiler olduktan sonra dışa bağlanmanız için neden yok.En basit örnek Türkmenistan bize doğalgazı çok ucuza sağlamak istiyor ama neden hala Rusya ve İran a bel bağlıyoruz? Velhasıl fazla alacağım yok belimi bu firmayada bağlamadım şükür elimde host paramı karşılıycak param var ama host resel makina paralarını bu firmaya bağlayan insanlar ne yapsın? 60 Ytl para var ve kodların hepsini kaldırdım.Para bana gelsin gelmesin ama burda çıkıp muhalefet olmaya gerek yok karalama ile ne alakası var bir arkadaş karalama türküsü tutturmuş sanırım koçtek iyi para veriyor k larına.Ben ayın 15 inde hesapımda olacak para 17 si olmuş hala yoksa veryansın ederim saygı ve sevgi çerçevesinde.Küçük düşünmeyin benim sitem 2 k yapıyor 50 k siteleri olup derdi daha büyük olan insanlar ne yapsın eğer siz bakkala para vermez iseniz ekmek alamazsınız.Bizler burda webmasterız,site sahipiyiz,çırağız amatörüz v.s cümleten saygı ve sevgiler.