Forum üyeliği:
OnurCash (Bu arkadaşın banlanmasını rica ediyorum.)
Web Sitesi:
TurkRapciyiz.Biz
Sanırım 3 gün önce reseller alma isteği ile benim MSN adresimi ekledi. 2 gün sonra reseller alacağını v.s söyledi.
Daha sonra sitesinde hosting.turkrapciyiz.biz şeklinde bir alt site olduğunu söyledi. (Onur Bilişim çalıntı html sayfası) Bu sayfanın reseller bölümüne tıklanınca "not found" yazdığını söyleyerek yardım istedi. Bana FTP bilgilerini verdi .html olarak atmış dosyayı link .htm imiş. Düzenledim, bıraktım...
Ok, sağol kardeş v.s v.s v.s cevaplar, zaten labali tavırları için uyarmayı düşünüyordum.
Neyse sonraki gün bana forum kur dedi direk FTP bilgilerini attı.
Ben de ona müşterim olmayan kişilere destek veremeyeceğimi söyledim.
Sonra başladı yazmaya:
-Kardeş ayıp ettin şimdi
-Ben senin müşterin değil miyim
Ben de ona reseller almadan müşterim olmayacağını söyledim. Bana 2 gün sonra resel alacağını söylemişti, sordum alacak mısınız diye.
O da bana yardımcı olmayandan reseller almam dedi engelledi. Ben de gereksiz bir arkadaş olduğu için engelledim ve sildim.
Dün bana bir PM geldi önizlemesini atmakla uğraşmıyorum gerekirse onu da atarım.
OnurCash adlı üyeden alıntı:
dikkat ..!!!!!!!!!!!
benim ftp plesk panel sifrelerini degişmissin söyle yoksa seni r10 yazıp baska yerlere sikayet ederim bidaha satış yapamazsın son uyarım...
Ben de MSN'de çevrimdışıyken ona benim böyle birşeye kalkmadığımı, iftira atmaması gerektiğini, ve beni tehtid etmeye kalkmamasını, eğer kanıtı varsa gösterirse ben bu işi bırakmazsam kendimi ŞEREFSİZ olarak nitelendireceğimi söyledim.
Daha sonra cevap gelmemişti; ta ki bugün RESELLER konuma yorum yazana kadar: (Yazdığım cevapla birlikte kopyalıyorum)
Konu linki:
https://www.r10.net/reseller-hosting/...ece-20-tl.html
kampanyası berbat ve kendiside bu arkadasa ftp bilgilerimi verdim. bir kaç ayar göstermesi için gösterdi sonra reselerini almadım die ftp sifrelerini degiştirdi bumudur seini müşteri anlayasın seninle işimiz daha bitmedi terbiyesiz insan..
Siz bana FTP bilgilerinizi verdiniz, yardımcı oldum. Edebinizi takının lütfen.
Eğer bir kanıtınız varsa sunun, değilse ortalığı bulandırmayın lütfen.
Ve beni PM ile de tehtid ettiniz, şimdi de burada tehtid ediyorsunuz, tek diyeceğim:
Elinizden geleni ardınıza koymayın, ben herhangi birşey yapmadım, alnım açık!
Takdir sizin arkadaşlar.. Sizden ricam bu arkadaşa dikkat edin daha 3 günlük üye beni rezil edeceğini sanıyor siz de bulaşmayın. Bundan sonra iyi niyetimi suistimal etme potansiyeli olan arkadaşlara asla yardımcı olmayacağım.
Buyrun istatistikler
Alıntı
İstanbul Avrupa Şubesi

iTrader Puanı: (0)
iTrader Feedback: (0%)
Rep puanı: 4