bu olayı forumda üyeliği olan hayaletimsi (kuzenim olur kendilleri) ve ben daha iyi biliriz bundan 5 6 sene önce dedem evde yalnızdı -o sırada dedemgil ile bursaya gitmişdim- 3 genç kız dedem evde bulunurken kapıyı çalmış o zamanlarda da apartmanda tam yanımızda (balkonlar çok yakın) epey yaşlı bir teyze vardı kulakları ağır işitirdi haliyle balkonlarda yanyana olduğu için dedem evde olduğu sırada kapıyı çalmışlar ve dedem tek başınayken aynen şöyle demişler biz yandaki teyzenin torunlarıyız - o sırada teyze mutfaktaymış- 'zilin sesini duymuyor balkondan bağırırsak sesimizi duyurabiliriz' diye dedem de oraların yabancısı olduğu için kızlara inanmış ve buyur etmiş demiş biz balkondan bağıralım sesimizi duyar diye balkona çıkmışlar bu sırada 3. kız lavaboyu sormuş dedemde tarif etmiş müsade istemiş balkonun kapısını kapatıp içeri girmiş (amacını biliyosunuz) dedem hala kızlarla ilgilenmekte o sırada lafa tutmuşlar tam o sırada hayaletimsi yani berk teyzemlerle dışardayken evin anahtarını istedi ve eve gitti.Kapıyı açtığı sırada kızla karşı karşıya gelmişler -kendisi konuyu görürse cevap yazar tam olarak bilmiyorum- terslik olduğunu anlayan kızlar teyze bizi duymuyo biz gidelim diye içerideki arkadaşından onay beklerken Berkle karşılaşmışlar ondan sonra Berk onları tanımadığını dedeme söyleyince kızlar daha da tırsmış biz başka şehirden geliyoruz misafirliğe falan geliyoruz diye eveleyip geveleyip çıkmışlar.Eksik yerleri hayaletimsi tamamlar bu olay sizlere ders olsun çocuklarınızı yaşlı ana babalarınızı tembihleyin heleki büyük şehirde yaşıyorsanız çok iyi gözlemleyip işe koyuluyorlar